Joi,
01.12.2022
Parțial Noros
Acum
-1°C

Fostul lider al USR Sibiu. ”Respect decizia colegilor şi merg mai departe”

Fostul lider al USR Sibiu. ”Respect decizia colegilor şi merg mai departe”

Raluca Amariei, președintă a USR Sibiu până vineri, când a fost revocată din funcție a transmis astăzi un mesaj în care susține că își dorește ca filiala să-și urmeze drumul fără a se abate de la principiile sale. ”USR este o formaţiune tânără, într-o continuă dinamică, în special la nivel de reprezentare în teritoriu.  Revocarea mea din funcţia de preşedinte al filialei USR Sibiu a fost o procedură internă, statutară. Respect decizia colegilor şi merg mai departe animată de aceleaşi idealuri care m-au adus în USR. Îmi doresc ca Filiala Sibiu cu noua conducere aleasă vineri să-şi urmeze drumul fără a se abate de la principiile pe care s-a clădit USR și pentru care am venit în acest partid”, a scris Raluca Amariei într-un comunicat de presă.

Ea rămâne însă vicepreședinte la nivel național.

USR Sibiu are de vineri o nouă structură de conducere, Adrian Echert fiind ales președinte, iar Diana Mureșan, Mircea Roman, Emil Talasman, Laurențiu Theodoru au fost aleși vicepreședinți. ”Demersurile și procedura de vot s-au desfășurat conform statutului USR, iar deciziile au fost luate ca urmare a votului majorității membrilor prezenți. În cadrul ședinței, Adunarea Generală a decis revocarea președintelui Raluca Amariei. Noua structură de conducere a USR Sibiu este următoarea: Adrian Echert, președinte, Diana Mureșan, Mircea Roman, Emil Talasman, Laurențiu Theodoru, vicepreședinți”, se arată în comunicatul de presă amintit.  Au mai fost aleși doi membri în biroul de conducere, doi membri în Comisia Locală și Județeană de Arbitraj și un cenzor pentru Comisia Județeană”, au comunicat USR-iștii la sfârșitul săptămânii trecute.

 

 

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

Alzara 1918

Acum 4 ani

Felicitări , Raluca , ai fost sufletul campaniei care a dus la unul fin cele msi bune rezultate din țară ; in Parlament necazurile au venit după succes !
Raspunde

Ella Manu

Acum 4 ani

Puiule, tu suferi de ginecofobie!....
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Romanul

Acum 4 ani

Ce e aia USR ? Pai cum sa fi lider cu asa o freza...despre make up si accesorii nici nu pot sa vorbes...pai Doamna, de asta te-au dat afara cei de la USR...numai ca ei au sugarcoat totul, eu iti spun pe fata nu de alta dar poate mai ai o alta sansa ,sa te muti la alt Partid ! :::))))))):::))))) o sa renuntz curand sa mai citesc si ziarul asta....
Raspunde

Erlkonig

Acum 4 ani

de ce, v-au anuntat de la partid ca nu mai platesc prostacii?
Raspunde

dancp2

Acum 4 ani

Vati spalat pe par?vati pieptanat vreodata? Ce poza faina ! TOT ANAINTE
Raspunde

Nelly

Acum 4 ani

USR... principii... vai de voi!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus