Joi,
23.03.2023
Cer Senin
Acum
3°C

Junii, concert la Târgul de Turism de la Berlin

Junii, concert la Târgul de Turism de la Berlin

Ansamblul Junii Sibiului susțin concerte la Târgul Internațional de Turism la invitația ministrului Culturii, Bogdan Trif. ”După succesul lor de la Târgul de turism al României, ne-am gândit că pot fi buni ambasadori pentru România și la cel mai important târg din turism din Europa”, a declarat Bogdan Trif pentru Turnul Sfatului.

România păstrează tema centenarului la ITB (Internationale Tourismus Borse) Berlin, care se desfăşoară în capitala Germaniei în perioada 7 - 11 martie 2018. "Standul Ministerului Turismului din cadrul Târgului de Turism de la Berlin este unul dintre punctele de atracţie ale expoziţiei germane. Întins pe o suprafaţă de 240 de metri pătraţi, standul României păstrează tema centenarului şi pune în valoare componenta de turism cultural a ţării noastre", se arată într-un comunicat al Ministerului Turismului.

Standul reuneşte 40 de co-expozanţi, agenţii de turism, companii aeriene şi autorităţi locale, care vor completa oferta turistică a României, de la circuite culturale, la drumeţii, turism de aventură, sejururi pe litoral şi în Delta Dunării.

Ministrul Turismului, Bogdan Gheorghe Trif, a participat, alături de Ambasadorul României în Germania, Emil Hurezeanu, la deschiderea Târgului de Turism ITB Berlin, cel mai mare eveniment de profil din Europa.

Pe parcursul Târgului din Berlin, ministrul Turismului va avea întrevederi cu reprezentanţi ai pieţei turistice din Germania, ocazie cu care vor fi abordate teme precum potenţialul turistic al României şi oportunităţile aferente, informează Agerpres.

Ministrul Turismului va participa la Reuniunea Miniştrilor statelor membre ale Organizaţiei Mondiale a Turismului implicate în proiectul "Silk Road" ( "Drumul Mătăsii"). Obiectivul programului este de a creşte beneficiile turismului, precum şi de a promova şi conserva patrimoniul natural şi cultural de-a lungul rutei.

Vizitatorii vor fi atraşi la standul României şi prin momente artistice inedite oferite de ansambluri folclorice, meşteri populari, precum şi de câştigătorii selecţiei naţionale a Eurovision, trupa Humans.

Târgul de la Berlin a atras expozanţi din 187 de ţări şi regiuni. Organizatorii speră ca la ediţia din 2018 numărul vizitatorilor să îl depăşească pe cel din anul precedent, când au fost 180.000 vizitatori înregistraţi.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

rosu

Acum 5 ani

Nu-i mai lasati pe astia de la Junii, ca astia numa sperie lumea cu strigaturile si sariturile lor pe scena. Duceti mai bine niste fete tinere, cu dansuri mai finutze. Intrebati-l pe Mazare, ca ala stie.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus