Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Bogdan Trif: Nu e dictatură în PSD

Bogdan Trif: Nu e dictatură în PSD

Președintele interimar al PSD SIbiu, Bogdan Trif, a declarat astăzi că nu există nicio dictatură în Partidul Social Democrat, iar fiecare va vota la congres conform conştiinţei. Întrebat despre votul, la congres, pe candidaturile la funcţiile de preşedinte executiv şi secretar general, Trif a precizat că nu există o directivă de partid în acest sens, informează Agerpres. "Nu există nicio decizie, fiecare va vota conform conştiinţei, este singur în cabina de vot şi este normal să se întâmple aşa, nu este o directivă, este un partid democratic, viu, nu există nicio dictatură la noi în partid, fiecare votează cum crede că e mai bine", a afirmat Trif.

Liderul PSD Sibiu candidează singur pe o poziție de vicepreședinte din partea Regiunii Centru, din care fac parte județele Mureș, Sibiu, Harghita, Covasna, Alba și Brașov.

Bogdan Trif, care candidează la funcţia de vicepreşedinte pe Regiunea Centru, şi-a exprimat bucuria că PSD Sibiu va fi reprezentat la cel mai înalt nivel. Referitor la candidatura Vioricăi Dăncilă la funcţia de preşedinte executiv al partidului, el a spus că "este absolut normal ca primul ministru al României, preşedinte al Organizaţiei de Femei, să aibă şi o funcţie pe măsură în cadrul partidului". "Dânsa a considerat că este normal să candideze şi că poate să ajute mult mai mult partidul prin noua funcţie. (...) Doamna Viorica Dăncilă este o persoană foarte capabilă şi a demonstrat de-a lungul timpului acest lucru", a completat Trif.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

15 comentarii

yawn

Acum 6 ani

si ceausecu punea 2-3 pacalici pe lista ca oricum iesea cine trebuie dragnea a luat-o pe scurtatura si pune decat unu democratia la apogeu
Raspunde

Politicieni = caracter zero

Acum 6 ani

Sunteti toti "o apa si-un pamant", indiferent de partid. Cine are bun simt, caracter, omenie, etc, nu face parte din niciun Partid Politic (cel putin nu in Romania). Atat de multi incompetenti sunt incat poti generaliza...
Raspunde

lol

Acum 6 ani

Daca nu e dictatura sa ne spuna cate din ideile marete apartin altora si nu lui drak.nea. Unde s-au propus si cate voturi s-au acordat ptr. ele?
Raspunde

pelegrinul fardulos

Acum 6 ani

Ha Haha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha. Oxigen, ca ma inec de ras
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Victor

Acum 6 ani

Vezi ca are aparate performante de oxigen, prietenul tau de la spitalul tbc.......ala care cică a fost prefectul ucigas de ursi !
Raspunde

marius

Acum 6 ani

curios cum cine se aseamana se aduna .
Raspunde

Vivi dragan

Acum 6 ani

Corect nu este dictatura este pupincurism.
Raspunde

lol

Acum 6 ani

Asteptam cu interes Daciada si Cantarea Romaniei ca tot ne-am distrat cu congresul....
Raspunde

Teo

Acum 6 ani

Psdul ,devenit captiv grupului infractional condus de infractorul dragnea,se indreapta cu pasi repezi catre modelul de partid nord coreean ,iar tatucul,prin marionetele dirijate la comanda, detine puterea absoluta.Nu ar fi nici o problema daca partidul nu s-ar afla la guvernare,dar deciziile luate risca sa puna Romania pe butuci.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

@teo

Acum 6 ani

Ar trebui sa ai dovezi ....avand in vedere ca peste tot , un spatiul public, spui despre membrii PSD ca sunt infractori. Nu de alta, dar poate ca intr-o zi cineva o sa te intrebe....zic.
Raspunde

???

Acum 6 ani

Sa inteleg ca Romania nu este pe butuci? Savurati din plin iluzia! Din pacate.....
Raspunde

Volkischer Beobachter

Acum 6 ani

Vizionaţi pe youtube “Sibiul se ridică. Un ministru PSD fuge ca un laș de protestatari #nextlevel”. Bogdan Trif este doar un oportunist notoriu, o jigodie bipedă.
Raspunde

un sibian

Acum 6 ani

n-a fost dictatura nici cand exista numai un singur candidat al partidului unic pe buletinele de vot!!! ei spuneau ca este tot "democratie"
Raspunde

Ptr aia care urasc " desteptii"

Acum 6 ani

Problema nu e dictatura!!! In dictatura Rom era solvabila. Problema e dictatura submediocritatilor morale si intelectuale !!!! Nu suntem performanti, nu suntem educati, de aceea nu suntem respectati! Cu prosti n-ajungi nicaieri!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus