Miercuri,
18.05.2022
Acum
0°C

Ce facem în weekend?

Ce facem în weekend?

Trupa Fără Zahăr revine la Sibiu pentru al doilea concert din acest an, în weekend. Ziua femeii e celebrată din nou, vineri, iar ultimul concurs de la Arena Platoș va avea loc duminică. Teatrul Național Radu Stanca prezintă câteva dintre cele mai apreciate spectacole ale momentului, iar micuții au și ei din nou activitate la final de săptămână, la Teatrul Gong.

Vineri, 9 martie

Evenimentele de la Teatrul Gong încep deja de vineri, cu spectacolul Wanda, urmat de o sesiune de întrebări și răspunsuri pentru adolescenți și părinții lor. Spectacolul este programat să înceapă la ora 18:00.

De la ora 19:00, Teatrul Național Radu Stanca prezintă primul spectacol din acest weekend. Este vorba despre Oidip, o adaptare după ”Oidip la Colonos” şi ”Oidip Rege” de Sofocle.

oidip-dechidere

Trupa Fără Zahăr revine la Sibiu, unde are un concert programat la Imperium Pub, de la ora 21:00, iar ziua femeii este celebrată și azi, în Troubadour, de la ora 22:00. Mai multe informații despre petrecerea din Troubadour pot fi găsite pe pagina oficială de facebook a evenimentului.

Sâmbătă, 10 martie

Innovation Labs, program dedicat tinerilor pasionați de tehnologie și inovare digitală să își pună ideile în mișcare în Hackathoanele și programele de mentorat, începe sâmbătă de la ora 9:00, la Edu Hub.

De la orele 10:00 și 12:00, Atelierele de meșterilit îi așteaptă pe micii meșteri la Teatrul Gong, iar între ele, ca o binemeritată pauză, se joacă spectacolul Povestea celor trei purceluși, care sunt patru. Spectacolul va fi reluat și la ora 18:00.

purcelusi-teatrul-gong

Pentru cei mai mari iubitori de artă teatrală, spectacolul „10” se va juca de la ora 19:00, la Teatrul Național Radu Stanca. Biletele pot fi achiziționate de la Agenția Teatrală de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu sau online, aici.

Seara se încheie cu câteva evenimente muzicale în pub-urile Sibiului. De la ora 20:00, în Nordic Folk Pub, este programat să înceapă un concert susținut de Ionel Erimia, „Mamă pentru tine!”, Andrada & WTM Band sunt așteptați de la ora 21:00 în Imperium Pub, iar petrecerea Old school meets new school va începe de la ora 22:00, în Faust.

Duminică, 11 martie

Duminica aceasta încheie seria evenimentelor pe zăpadă de la Păltiniș, cu Slide & Freeze. Cele mai amuzante probe de concurs pe zăpadă vor începe de la ora 13:00, la Arena Platoș.

slide and freeze

De la ora 19:00, spectacolul Hedda Gabler este pus în scenă la Teatrul Național Radu Stanca, iar o oră mai târziu, de la 20:00, sibienii sunt așteptați în Imperium Pub, la Spovedania unei videochatiste, one woman show.

Programul complet al filmelor de la Cinematograful Arta poate fi accesat aici.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

chivuta din teleorman

Acum 4 ani

Nu protestam?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus