Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
18°C

Sibiul este sub avertizarea a două coduri de inundații

Sibiul este sub avertizarea a două coduri de inundații

Hidrologii au emis avertizări cod galben și portocaliu de inundații pentru județul Sibiu, valabile până mâine la ora 20:00.

O parte a județului Sibiu se află sub cod galben de inundații, avertizarea fiind valabilă pentru cursurile inferioare ale râurilor Târnava Mare şi Târnava Mică (judeţele Mureş, Sibiu şi Alba) și Olt (judeţele Harghita, Covasna, Braşov, Sibiu, Vâlcea, Argeş, Dolj şi Olt).

Codul portocaliu este valabil pentru pentru zona Olt – sector aval S.H. Sâncrăieni - amonte S.H. Sebeş Olt (judeţele Harghita, Covasna, Braşov şi Sibiu).

Având în vedere situaţia hidrometeorologică actuală şi prognoza meteorologică pentru următoarele 24 de ore, ca urmare a precipitaţiilor prognozate, cedării apei din stratul de zăpadă şi propagării, Avertizarea Hidrologică a fost actualizată și prelungită până vineri seara, anunță hidrologii.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus