Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

A murit Andrei Gheorghe

A murit Andrei Gheorghe

Prezentatorul şi realizatorul de radio şi televiziune Andrei Gheorghe a murit în această seară, la 56 de ani. Un telefon la 112 a anunțat moartea fostului prezentator. Apelul a fost dat la ora 22.15, anunță presa centrală.

Andrei Gheorghe a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine (secția rusă-engleză), Universitatea din București.

A fost un prezentator și realizator de emisiuni radio și televiziune din România, realizator de filme documentare, de scurt și lung metraj.

Între 1991 și 1993 a fost reporter special la Radio Constanța și a realizat mai multe emisiuni la posturile Radio Sky Constanța (1993- 1996; "Videomania", "Vineri 13"). Pro FM București (1996-2002;"Midnight Killer" "13-14"), și "Lanțul Slăbiciunilor" la Pro TV.

În 2002 și 2003 a realizat la Antena 1 emisiunea "Gheorghe", a reluat emisiunea "13-14 cu Andrei", mai întâi la Radio 21, și apoi în perioada 2005-2006, la Radio Total.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

raspandache

Acum 6 ani

S-a înecat cu propria ură. Sau poate s-a prea prăfuit. Nu mă surprinde că a dispărut, nici nu mă întristează. Ăsta era sfârșitul normal pentru un ins ca el.
Raspunde

un sibian

Acum 6 ani

poate nu era ura...cel mai probabil n-ai inteles tu nimic!!!
Raspunde

S

Acum 6 ani

@raspandache Și tu ai șanse să te îneci cu propria ura, la așa comentariu. Deci, sanatate și viață lungă ! Și minte mai multa!
Raspunde

dancp2

Acum 6 ani

despre morti numai de bine
Raspunde

S

Acum 6 ani

@dancp2 Ce vorba tampita...se aplica și la Hitler, Stalin și Ceaușescu? Sau la Iliescu, când va fi să fie, in 2050? :)
Raspunde

Hell-Town

Acum 6 ani

"De mortis nihil bene." si "Sit tibi terra levis", Andrei Gheorghe. Cat despre Tov Iliescu Ion - cred ca o sa ne ingroape pe toti! Comunistii traiesc mult. Vezi Maurer, Brucan, Barladeanu, Parvulescu, Iulian Vlad, Plesita, etc...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus