Miercuri,
27.10.2021
Cer Senin
Acum
3°C

Protestatar surdo-mut amendat de Jandamerie pentru că ar fi scandat împotriva PSD

Protestatar surdo-mut amendat de Jandamerie pentru că ar fi scandat împotriva PSD

Un bărbat din București, cu grave dificiențe de auz și vorbire, a fost amendat de Jandarmeria București pentru că ar fi scandat împotriva Congresului PSD de săptămâna trecută.

Persoanele urcate în duba Jandarmeriei s-au ales cu amenzi de 800 de lei şi de 3.000 de lei atât pentru tulburarea liniştii publice, cât şi pentru faptul că au împiedicat autorităţile să asigure ordinea la proteste.

Printre cei amendați se numără și Ioan Duia, un bărbat care este surdo-mut. El a primit o amendă de 2.000 de lei pentru „participare și scandare de lozinci”, după cum se arată în procesul verbal întocmit de Jandarmeria Română.

În replică, Jandarmeria Română scrie că "persoana la care se face referire a participat, alături de mai multe persoane, în data de 10 martie a.c. la o contramanifestație și a fost sancționată pentru acest fapt, lucru precizat în procesul-verbal la rubrica 'încadrarea faptei' (art. 26 lit. g. din Lg. 60/1991), faptă prevazută de legea adunarilor publice cu sancțiune între 500 si 5.000 de lei".

„Asupra temeiniciei și legalității aspectelor menționate de agentul constatator în descrierea faptei din procesul-verbal încheiat se poate pronunța doar o instanță de judecată, în cazul în care procesul-verbal va fi contestat de către respectiva persoană”, se mai menționează în mesajul postat pe Facebook de Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

Sursa: Digi24.ro

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Reli Ocneriu

Acum 3 ani

Poporul a votat!!! PSD e inima centenarului! Cui nu-i convine sa plece din tara la straini necredinciosi!
Raspunde

Liviu

Acum 3 ani

Reli Ocneriu, sa inteleg ca tu ai votat pt mutilarea legilor justitiei si legalizarea hotiei? Sa inteleg ca tu ai votat pt cresterea preturilor la raft, supra-acizarea benzinei si motorinei? Ai votat cumva pt cresterea robor (daca ai avea rata la casa ai stii ce inseamna asta si cum te doare la portofel). Ai votat pt ZERO lei investii in autostrazi? ai votat pt lipsa de medicamente in spitale? Daca ai votat cu psd, inseamna ca TU nu vrei binele acestei tari!
Raspunde

kokos

Acum 3 ani

Romania = stat politienesc = dictatura! JOS PSD!JOS PSD! JOS PSD!
Raspunde

lol

Acum 3 ani

Minune! Iata cum prea-maritul teleormanean face mutii sa prinda grai!
Raspunde

rosu

Acum 3 ani

Te pomeni ca acum saracu trebe sa-i deie banii inapoi si lu´ Soros, daca n-a scandat.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus