Marţi,
25.01.2022
Innorat
Acum
-7°C

VIDEO-Șofer inconștient pe Valea Oltului: Depășiri pe linie continuă, fără semnalizare, accidente evitate în ultima clipă

VIDEO-Șofer inconștient pe Valea Oltului: Depășiri pe linie continuă, fără semnalizare, accidente evitate în ultima clipă

Din cauza infrastructurii deficitare și a șoferilor inconștienți, un drum banal pe Valea Oltului a devenit un real pericol.

Situația este dovedită și de un videoclip realizat recent de un șofer care are montată pe bordul mașinii o cameră de filmat și care a înregistrat ”emoțiile” unei plimbări de la Sibiu la Rm. Vâlcea.

Clipul a fost postat pe site-ul de profil Trafictube.ro și este realizat de utilizatorul T. C.. El ilustrează momentele de inconștiență și teribilism ale șoferilor, gropi uriașe în asfalt, depășiri foarte periculoase, făcute peste linia dublă continuă sau fără semnalizare și accidente evitate la limită.

Mai mult decât atât, ”eroul” din clip circulă adesea pe contrasens, în ciuda avertismentelor din sens opus.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

wick

Acum 3 ani

explicit videoul. ce se intampla acum cu klaudel? nimic
Raspunde

Mihai

Acum 3 ani

Sunt sanse foarte mari sa fi fost sub influenta bauturilor alcoolice...sau a unor substante "usor" interzise...
Raspunde

Florin

Acum 3 ani

Astora ar trebui sa li se confiste masina. Sigur a muncit o viata pentru rabla aia si pe roman daca il arzi la buzunar il doare cel mai tare. Cu amenzi si permise suspendate astia nu se invata minte. Sigur va baga pe cineva in sant sau mai rau daca e lasat liber.
Raspunde

rosu

Acum 3 ani

Am sperat ca pot citi comentariul celui mai mare sofer din Sibiu, dar se pare ca nu trece de cenzura. Pacat, in curand va fi ca la Tribuna.
Raspunde

John

Acum 3 ani

Baietzii de la Politia Sibiu, sau Politia Valcea, nimic, nimic ? Dorim si noi un comunicat oficial referitor la masurile luate impotriva acestui pericol public! Ganditi-va ca data viitoare puteti sa-i dati voi flash-uri, dar sa nu puteti evita impactul, ganditi-va la copiii vostri! Acestui individ trebuie sa-i anulati pe viata dreptul de a conduce! Asteptam comunicat oficial! Daca nu, atunci poate facem o petitie catre d-na Ministru de Interne, sa vedem atunci!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus