Sâmbătă,
24.09.2022
Partial Noros
Acum
14°C

RMN-ul promis de Ministerul Sănătății a fost livrat Spitalului Județean

Aparatul de Rezonanţă Magnetică (RMN) de la Ministerul Sănătății a fost livrat astăzi la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu. Au fost efectuate procedurile de descărcare a componentelor, urmând ca în perioada următoare să fie efectuate etapele de montare, punere în funcțiune și instruire a personalului.

Aparatul RMN de înaltă performanță va fi amplasat în cadrul Laboratorului Clinic de Radiologie și Imagistică Medicală, într-un spațiu special amenajat.

RMN-ul cu sistem PACS primit de Spitalul Județean Sibiu face parte dintr-un proiect de dotare a spitalelor din România, gestionat de Ministerul Sănătății, care include 19 județe și un total de 24 echipamente de Rezonanță Magnetică, 21 sisteme informatice PACS (tehnologie medicală de imagistică, utilizată pentru stocarea, recuperarea, prezentarea și partajarea imaginilor produse prin radiografie, scanare CT și RMN și 14 echipamente Computer Tomograf.

rmn 3 rmn rmn sibiu (2) rmn sibiu (1)

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus