Miercuri,
12.06.2024
Partial Noros
Acum
22°C

Mandatul lui Corin Cindrea în fruntea Romgaz a fost prelungit

Mandatul lui Corin Cindrea în fruntea Romgaz a fost prelungit

Boardul producătorului naţional de gaze na­turale Romgaz Mediaş a prelungit mandatul directorului general, Corin Emil Cindrea, pentru o perioadă de două luni, până la 14 iunie, anunță zf.ro. Decizia a fost luat în şedinţa de ieri a Consiliul de Administraţie al S.N.G.N. ROMGAZ S.A.

Corin Emil Cindrea a fost numit in calitate de Director General prin Hotararea Consiliului de Administratie al Romgaz din 14 decembrie 2017 pentru o perioada initiala de 4 luni, cu posibilitatea prelungirii pana la 6 luni. Cindrea lucrează în Romgaz din 1999, unde a fost iniţial consilier juridic, iar ulterior şef serviciu licitaţii, director adjunct direcţia dez­voltare, director direcţia comercială, şef serviciu mana­gement pentru restructurare şi privatizare, director direcţia management resurse umane, director general şi director general adjunct

El a fost numit după ce fostul director general al Romgaz, Virgil Metea, a fost demis din funcţie pentru că nu a respectat anumite decizii în managerierea companiei

Romgaz ocupă locul al doilea în topul celor mai valoroşi emitenţi locali de la BVB, după OMV Petrom, cu o capitalizare bursieră de 14,6 mld. lei, plus 22% faţă de decembrie 2017.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus