Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Lucrări pe șoseaua Alba Iulia. Vineri începe asfaltarea

Lucrări pe șoseaua Alba Iulia. Vineri începe asfaltarea

Pe șoseaua Alba Iulia, pe tronsonul dintre Metro și Aeroportul Internațional Sibiu se frezează în prezent stratul vechi de asfalt, iar începând de vineri, 20 aprilie​ până duminică, 22 aprilie​ se va așterne noul strat​ asfaltic​, anunță reprezentanții Primăriei Sibiu. Constructorul va executa aceste lucrări fără să oprească traficul, dar circulația se va desfășura cu devieri și restricții. Șoferii sunt rugați să aleagă rute ocolitoare pe cât posibil, pentru a evita blocajele în trafic.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

Till Eulenspiegel

Acum 5 ani

Uite ce nu vine din est(din Rusia da' nu vreau sa fiu prea concret) https://www.youtube.com/watch?v=GN8U93OZ2nM
Raspunde

cetatean

Acum 5 ani

ce am vazut acolo este sf nu cred ca exista asa ceva pe pamantul acesta, filmarea este prelucrata !!! stii diferenta dintre ei si noi, la ei se dau spagii, dar banii de spaga se folosesc pentru cumparat utilaje, la noi se cumpara masini de mii de eurosi se plimba cu ele, inloc sa cumpere utilaje, gestiune proasta a gramada de bani si lipsa de vizione in afacerii
Raspunde

castravete

Acum 5 ani

Este pentru prima data cand nu se mai blocheaza bulevardele pentru lucrari de asfaltare in timpul saptamanii . Felicitari constructorilor.
Raspunde

Protestatar

Acum 5 ani

Asteptam cu nerabdare si reasfaltarea completa a bulevardului Vasile Milea!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus