Miercuri,
19.05.2021
Innorat
Acum
10°C

Dragnea, despre criticile lui Iohannis: A prezentat o listă de minciuni. Este un atac la siguranţa naţională

Dragnea, despre criticile lui Iohannis: A prezentat o listă de minciuni. Este un atac la siguranţa naţională

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, referitor la criticile aduse la preşedintele Klaus Iohannis în legătură cu situaţia economică a ţării, că şeful statului a prezentat o listă cu minciuni, menţionând că Iohannis are un limbaj "sub nivelul unui preşedinte al României".

"Iohannis a prezentat o listă de minciuni (..) Este un limbaj sub nivelul unui preşedinte al României, dar e o decizie asumată şi fiecare va suporta consecinţele", a declarat Liviu Dragnea la Antena 3, citat de Mediafax.

"Am auzit că a folosit o expresie << e un fel de magie>>. Şi anul trecut am primit aceleaşi critici, tot de la specialitatea Cotrocenilor, că nu se poate să scazi taxe şi impozite şi să ai creştere economică. S-a dovedit că se poate. (..) Nu e vorba de magie, e un program bine fundamentat. Putem vorbi de magia neagră inclusiv a guvernului tehnocrat", a mai spus Dragnea.

Preşedintele PSD susţine că şeful statului a criticat programul de guvernare pentru a justifica cererea de demisie a premierului Viorica Dăncilă.

"În ceea ce priveşte datele ecoonomice, financiare, colectarea la buget, suntem în crestere. Evolutia este pozitivă. Cu toate atacurile publice ale preşedintelui Iohannis, Guvernul îşi va implementa programul de guvernare. Aceasta ieşire a avut mai multe obiective. În primul rând, să justifice cererea de demisie a doamnei Dăncilă pentru a nu se mai rostogoli că a cerut demisia pentru că a făcut vizita în Israel. Este foarte greu să nu realizăm că este o implicare politică aşa cum nu ar trebui să aibă un preşedinte, că s-a referit la PSD, nu mai vorbim de mine, că sunt ţinta preşedintelui de doi ani de zile", a mai spus liderul PSD.

Preşedintele PSD a precizat că a avut o discuţie cu premierul şi că Viorica Dancilă va susţine o conferinţă de presă privind situaţia economică.

Dragnea, despre cererea lui Iohannis: Nu putem schimba premierii ori de câte ori vrea preşedintele

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni seara, că premierul Viorica Dăncilă nu va demisiona, precizând că nu se pot schimba premierii "ori de câte ori vrea preşedintele".

Liderul PSD a precizat că programul de guvernare produce efecte bune, context în care "doamna prim-ministrul nu are de ce să demisioneze"

"S-a discutat şi azi ,are susţinere. Nu putem să schimbăm premierii de câte ori vrea preşedintele", a mai spus Dragnea.

Liviu Dragnea îl acuză pe Klaus Iohannis de atac la siguranţa naţională

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, luni seara, că şeful statului poate fi acuzat de atac la siguranţa naţională, în condiţiile în care a prezentat date economice incorecte, pentru ca la final să ceară din nou demisia premierului Viorica Dăncilă.

"A venit foarte hotărât şi a vrut să arate că se pricepe şi la economie, şi la finanţe şi la fonduri europene. Ce spun eu e că au selectat câteva date cum le-au convenit, le-au prezentat într-o formă comunicaţională mai mult decât incorectă, ca să poate să meargă în final la demisia doameni premier Dăncilă. Preşedintele României şi-a făcut un obicei să transmită informaţii neadevărate pentru a induce o stare de teamă în economie, în populaţie, dar şi o stare de neîncredere în exteriorul ţării. Aşa ceva nu se face. Asta este un atac la siguranţa naţională. Nu sunt cuvinte mari, ci cuvinte corecte", a declarat Liviu Dragnea, la România TV.

Preşedintele PSD neagă însă că există un plan de suspendare al preşedintelui.

"Nu vrem să tulburăm ţara cu alte acţiuni constituţionale sau parlamentare, nu se poate sacrifica România pentru nişte dorinţe electorale. Este o linie roşie care nu trebuie trecut[, indiferent de nemulţumire. (...) Nu avem de gând să mergem pe asta (n.r.: suspendarea preşedintelui). Toată presa înrolată , cu epoleţi şi alte grade tot încearcă să spună de ceva timp că am luat decizia de suspendare. Nu am luat decizia de suspendare şi nu ne interesează. Doar avertizăm că e bine. Să o lase mai jos pentru că produce efecte negative pentru această ţară despre care spune că o iubeşte foarte mult", a mai declarat Liviu Dragnea, la România TV.

Preşedintele Klaus Iohannis a cerut luni seara, pentru a doua oară, demisia premierului Viorica Dăncilă. Anterior, Dăncilă anunţase că nu are de ce să onoreze cererea şefului statului pentru că are susţinerea majorităţii parlamentare.

Comentarii

3 comentarii

lol

Acum 3 ani

Presedintele a folosit datele oficiale publicate de Ministerul finantelor! Helllooo.....
Raspunde

Nopai'

Acum 3 ani

Pentru Dragnea-Magiceanul: sa-nceapa show-ul! DNA sa ofere suport la prima reprezentatie de "magie".
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Veronica Terchila

Acum 3 ani

Domnul Dragnea este singura speranta a tarii in fata tarilor straine care ne saboteaza si ne lovesc sistematic! Romanii au votat! Dragoste de tara, de glie, de neam! Unirea inseamna PSD!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus