Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

S-au încheiat lucrările de modernizare a șase străzi din cartierul Lazaret (CP)

S-au încheiat lucrările de modernizare a șase străzi din cartierul Lazaret (CP)

Lucrările de modernizare pe șase străzi din cartierul Lazaret s-au încheiat: Dr. Corneliu Diaconovici, Lebedei, Luceafărului, Arcului, Libertății și Nicolae Milescu Spătarul.

Contractul încheiat cu asocierea SC Terra Building/ SC Consal SRL a inclus modernizarea carosabilului și a trotuarelor, reabilitarea rețelelor de apă și canalizare în funcție de necesitate, amenajarea canalizației pentru coborârea cablurilor suspendate în subteran, înlocuirea corpurilor de iluminat public și amenajarea de zone verzi sau alveole pentru plantarea de arbori.

În următoarele zile se va face recepția lucrărilor a căror valoare s-a ridicat la 3,6 milioane de lei.

Luceafarului (2)_mică Corneliu Diaconovici (2)_mică Arcului_mică

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Ha ha ha

Acum 5 ani

Pe strada Arcului au inceput reparatiile, carpelile. Dupa 4 luni de la turnarea staratului de asfalt au aparut primele tasari, denivelari.
Raspunde

KUKS

Acum 5 ani

Lebedei la fel, receptia ar trebui facuta impreuna cu locuitorii zonei nu doar reprezentantii primariei.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus