Joi,
13.08.2020
Cer Senin
Acum
20°C

Metoda accidentul. Femeia care a înșelat o sibiancă cu 11.600 de euro, prinsă de polițiști

11 Mai 2018 12:43

Metoda accidentul. Femeia care a înșelat o sibiancă cu 11.600 de euro, prinsă de polițiști

Polițiștii sibieni au identificat și reținut o femeie în vârstă de 40 de ani, din Constanța, care este bănuită că, în 18 aprilie, a înșelat o medieșeancă prin metoda accidentul, cu suma de 11.600.

În fapt, femeia, în vârstă de 68 de ani, a relatat polițiștilor că, în data de 18 aprilie, în intervalul orar 14,15 – 15,30, în timp ce se afla la domiciliu, a purtat discuții telefonice cu un bărbat necunoscut care s-a dat drept avocat și cu o femeie necunoscută care, plângând, a pretins că este fiica victimei, relatându-i că ”fiica” a produs un accident rutier în urma căruia un copil a fost rănit grav și necesită intervenții medicale costisitoare. Cei doi au determinat-o pe medieșeancă să le ofere suma de circa 11.600 de euro, se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu.

Peste puțin timp, femeia a înțeles că a fost victima unei înșelăciuni și a anunțat polițiștii care, au deschis un dosar de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

Suspecta a mai fost reținută și la Deva, fiind cercetată într-un caz similar. Polițiștii sibieni au reținut-o ieri pentru 24 de ore pe bază de ordonanță și este cercetată penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune. Persoana în cauză va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș cu propunere de arestare preventivă.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus