Joi,
24.09.2020
Parțial Noros
Acum
23°C

Mocănița a fost reparată

12 Mai 2018 10:38

Mocănița a fost reparată

Actualizare

Problemele tehnice apărute la stația de alimentare cu apă a mocăniței au fost remediate și prima cursă se va face astăzi de la ora 13. Pentru mâine, programul anunțat inițial rămâne neschimbat.

Știrea inițială:

Un eveniment mult așteptat de sibieni și turiști a fost anulat astăzi, din cauza unei defecțiuni tehnice. Prietenii Mocăniței, asociația care se ocupă de reluarea traseului Sibiu mocăniței pe traseul Cornățel - Hosman au anunțat pe pagina lor de Facebook că evenimentul de astăzi a trebuit să fie anulat. ”Din cauza unor probleme la alimentarea cu apa a locomotivei, suntem nevoiți să anulăm trenurile de azi (sâmbătă). Ne cerem scuze pentru inconvenient”, au scris voluntarii pe pagina Prietenii Mocăniței.

Deocamdată nu se știe nici dacă mâine se va putea relua traseul. ”Vom anunța astăzi în timp util dacă vom remedia problemele tehnice apărute”, au anunțat organizatorii.

Biletele pentru cursele de astăzi și duminică s-au rezervat încă din urmă cu două săptămâni.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

dancp2

Acum 2 ani

mocanita posibil brand de sibiu psd,pnl,usr,fdgr etc nimeni nu face nimic NEMERNICI POLITICI
Raspunde

unu

Acum 2 ani

Si cum se face rezervare de bilete ?
Raspunde

Gogo

Acum 2 ani

I a luat pe nepregătite...ca la dezapezire
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus