Luni,
26.09.2022
Cer Senin
Acum
18°C

Petrece Ziua Copilului la Palatul Brukenthal Avrig!

Petrece Ziua Copilului la Palatul Brukenthal Avrig!

După foarte multe evenimente şi diferite surprize pregătite, în mod deosebit pentru adulţi, e vremea ca şi copiii să aibă parte de un tratament preferenţial în acest sfârşit de primăvară la Palatul Brukenthal din Avrig. Ziua Copilului va fi sărbătorită la frumosul complex baroc de la poalele Masivului Făgăraş sâmbătă, 2 iunie, când avem pregătite o mulţime de activităţi pentru cei mici, astfel încât aceştia să aibă parte de o experienţă memorabilă.

Împreună cu statornicii colaboratori de la Asociaţia Proiect Transilvania şi cu sprijinul Teatrului Gong din Sibiu, suntem pregătiţi să oferim copiilor de diferite vârste, dar şi părinţilor acestora, o zi de neuitat, un adevărat “maraton al distracţiei” în grădina Palatului Brukenthal de la Avrig.

Programul pregătit pentru această zi specială cuprinde activităţi variate, prin care copiii îşi vor putea demonstra îndemânarea, priceperea, cunoştinţele şi talentele din diverse domenii sau vor putea învăţa lucruri noi. Astfel, copiii îşi vor ocupa timpul la atelierul de confecţionat păpuşi, alături de maeştri păpuşari, masa de prânz, diverse activităţi în grădinile complexului (plimbare cu caleaşca, vizitarea fermei animalelor, jocuri la locul special amenajat etc), spectacol de karaoke – animaţie cu personaje mari, vizionarea piesei de teatru “Greierele aproape faimos” (Teatrul Gong Sibiu), seara urmând a se încheia cu discoteca în aer liber.

Biletele de participare la activităţile de Ziua Copilului organizate la Palatul Brukenthal Avrig, costă 40 de lei/copil (include masa de prânz), respectiv 50 de lei/adult (include participările la toate activităţile libere, piesa de teatru şi masa de prânz) şi pot fi achiziţionate de la recepţia complexului sau de pe www.eventim.ro.

Luna iunie se va încheia tot cu un eveniment dedicat copiilor, modulul 1 (Dezvoltare personală prin teatru şi dans) al ediţiei 2018 a Academiei de Vară Samuel von Brukenthal fiind programat pentru perioada 24 – 29 iunie. Cel de-al doilea modul al academiei (Ştiinţă şi tehnică) se va desfăşura în perioada 1 – 7 iulie.

Cei interesaţi pot obţine informaţii suplimentare la numerele de telefon 0269523111 sau 0726234417 sau pe facebook: @Edenul.Transilvaniei.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus