Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

ANI: fost consilier local din Șeica mică, angajat la primărie

ANI: fost consilier local din Șeica mică, angajat la primărie

Nicolae Grecu, fost consilier local în cadrul Consiliului Local al comunei Şeica Mică,  a fost găsit în incompatibilitate de Agenția Națională de Integritate, deținând simultan funcția de consilier local și pe cea  de angajat în aparatul propriu al consiliului local, în cadrul Compartimentului Pază.

În perioada 12 iunie 2014 - 26 ianuarie 2018, Nicolae Grecu a deţinut simultan funcţia de consilier local şi calitatea de angajat cu contract individual de muncă în aparatul propriu al consiliului local, în cadrul Compartimentului Pază, încălcând dispoziţiile art. 88, alin. (1), lit. c) din Legea nr. 161/2003, potrivit căruia "(1) Funcţia de consilier local sau consilier judeţean este incompatibilă cu: () c) calitatea de funcţionar public sau angajat cu contract individual de muncă în aparatul propriu al consiliului local respectiv sau în aparatul propriu al consiliului judeţean ori al prefecturii din judeţul respectiv", se arată într-un comunicat de presă al Agenției Naționale de Integritate.

foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus