Marţi,
19.10.2021
Partial Noros
Acum
6°C

Patru mil. de euro: CJ Sibiu a lansat licitația pentru modernizarea a zece km de drum județean

Patru mil. de euro: CJ Sibiu a lansat licitația pentru modernizarea a zece km de drum județean

Autoritățile județene au publicat anunțul licitației de modernizare a drumului județean DJ 142G, drum care leagă Copșa Mică de Motiș, via Valea Viilor. Contractul este estimat la aproximativ patru milioane de euro.

16,8 milioane de lei, fără TVA, este valoarea contractului de proiectare, asistență tehnică și execuție a lucrărilor de modernizare a DJ 142G, Copșa Mică – Valea Viilor – Motiș. Drumul are o lungime de 10,67 km și, potrivit datelor din memoriul tehnic, este tranzitat zilnic de 876 de vehicule, în medie (față de 1.156 de vehicule, media valorilor de trafic pe drumurile județene din Sibiu). Proiectul de modernizare a DJ 142G – proiect denumit ”Revigorarea turismului în situl UNESCO Valea Viilor prin modernizarea drumului județean DJ 142G Copșa Mică – Motiș - este susținut financiar din fonduri guvernamentale alocate prin intermediul Planului național de dezvoltare locală (PNDL).

Clipboard01

Termenul de depunere a ofertelor de către firmele interesate a fost stabilit pentru ziua de 12 iunie 2016. Potrivit datelor din studiul de fezabilitate al proiectului, termenul de realizare a proiectului este de două luni de la semnarea contractului, iar execuția propriu-zisă a lucrărilor trebuie realizată în cel mult 24 de luni.

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

raspandache

Acum 3 ani

4.000.000 de euro pentru 10 km de asfalt într-o fundătură de lume? Și #rezist tace? Poate-ar fi bine să vă mutați pe Magheru, retardaților!
Raspunde

Maria

Acum 2 ani

BUNA ZIUA. Asa cum scrie in articol a fost depus un proiect pt revigorarea turismului in siturile UNESCO. Valea Viilor este sit UNESCO, si este eligibila. Doar siturile UNESCO puteau depune proiecte pt acest tip de finantare, deci nu era vorba ca avea cineva acei 4 milioane de euro si ii "strica" acolo, e vorba ca erau eligibili doar ei la acest tip de proiect. Daca nu se depunea acest proiect si nu era cistigat, nu putea sa fie facut altceva cu banii, pentru ca banii nu existau in trezoreria judetului. Banii vin numai pt acest tip de proiecte, pentru cine e sit UNESCO si depune cerere de finantare.. si cistiga banii. Asa e conceputa linia de finantare. Deci judetul si comuna Valea Viilor au cistigat si au adus in judet 4 milioane de euro, care nu sunt din taxe si impozite Deci nici Magheru....nici orice alta strada nu putea beneficia de acesti bani. Valea Viilor nu este un fund de lume, nu este lume de rang 1 , 2 , 3 toti suntem cetateni si ENESCU , EMINESCU nu s-au nascut pe "strasse". De Magheru se ocupa Primaria Sibiu.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus