Sâmbătă,
01.10.2022
Partial Noros
Acum
25°C

VIDEO Prințul Charles este așteptat la Sibiu. De dimineață s-a oprit la Biertan

VIDEO Prințul Charles este așteptat la Sibiu. De dimineață s-a oprit la Biertan

Moștenitorul coroanei monarhiei britanice este așteptat să sosească la Sibiu în după-amiaza zilei de luni. În drumul său spre Sibiu, Prințul Charles a oprit și la Biertan.

Prințul Charles de Wales se află în vizită în România zilele acestea, iar în după-amiaza zilei de luni el este așteptat la Sibiu, au dezvăluit surse neconfirmate oficial, deocamdată. Potrivit informațiilor obținute până acum, Prințul Charles este așteptat să se întâlnească cu oficialitățile locale, dar și la Muzeul de Istorie din cadrul Muzeului național Brukenthal. În Sibiu, se află și ambasadorul Marii Britanii la București, Paul Brummell. El nu a dorit, însă, să confirme sau infirme venirea Prințului Charles la Sibiu. În prima parte a zilei de luni, moștenitorul coroanei monarhiei britanice a vizitat biserica fortificată de la Biertan, în prezența unor reprezentanți ai Bisericii Evanghelice.

Săptămâna trecută, în cursul zilei de joi, autoritățile județene s-au întâlnit cu Alteța Sa la Viscri, unde a fost organizat un eveniment dedicat micilor producători, printre care s-au numărat și sibieni. Motivul întâlnirii de săptămâna trecută a fost legat de o posibilă colaborare în cursul anului 2019, când Sibiu va deține titlul de Regiune gastronomică europeană.

Citește mai multe despre evenimentul de joi aici.

printul charles biertan 2 printul charles biertan 3

Sursa foto: Facebook / Farkutin Stefan

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus