Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
14°C

Peste o mie de sibieni au luat parte la proiectul ”Job-uri Hi-Tech în cartierele Sibiului”

Peste o mie de sibieni au luat parte la proiectul ”Job-uri Hi-Tech în cartierele Sibiului”

Timp de zece zile mai bine de o mie de sibieni au luat contact cu specialiștii în piața muncii ajunși în cartierele Sibiului cu sprijinul Continental și al partenerilor Wenglor, Guhring, Terra Building și Shopping City Sibiu.

Sibienii aflați în căutarea unui loc de muncă sau cei care își doresc un job mai bun nu doar că au putut ”vedea” prin intermediu ochelarilor 3D câteva dintre cele mai atractive job-uri și companii din zona Sibiului, dar au și fost instruiți de specialiști în domeniu cum să-și creeze un CV și cum să-l depună folosind tehnologia modernă, accesibilă oricui. Totul gratuit.

Proiectul ”Job-uri Hi-Tech în cartierele Sibiului” a debutat în data de 1 iunie pe bulevardul Nicolae Bălcescu din Sibiu. ”Aceasta este unitatea Continental din Germania sau cea din Sibiu, că arată foarte bine?” sau ”Așa arată o fabrica Wenglor nou deschisă în Sibiu? E totul imaculat!” sunt doar două dintre reacțiile sibienilor care au experimentat filmările 360 de grade realizate în cadrul proiectului.

WhatsApp-Image-2018-06-04-at-11.13.35

Pe urmă caravana s-a mutat, pe rând, în diverse cartiere ale Sibiului. În Broscărie cortul ”Job-uri Hi-Tech în cartierele Sibiului” s-a aflat  pe Strada Ștefan cel Mare, în fața Opera Residence.

hi-tech-1

O zi mai târziu a fost pe strada Ludoș, în vecinătatea oficiului poștal.

WhatsApp Image 2018-06-11 at 14.02.32 (2)

Pe urmă a ajuns în fața complexului din centrul cartierului Țiglari.

WhatsApp Image 2018-06-11 at 14.02.32

Încheierea a avut loc în zona Sibiu Shopping City.

e3df0ca8-f3ad-4f1f-8c4a-62e19b0ffef3

”Joburi Hi-Tech în cartierele Sibiului” este un proiect marca Turnul Sfatului și-a propus creșterea accesului la tehnologie modernă, a gradului de informare a sibienilor și actualizarea ofertei de muncă, după standardele moderne.

joburi-hi-tech

”Job-uri Hi-Tech în cartierele Sibiului” este un proiect cofinanțat de Consiliul Local Sibiu prin Agenda Comunității.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus