Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Struții și zebrele de la Grădina Zoologică vor avea un adăpost nou (CP)

Struții și zebrele de la Grădina Zoologică vor avea un adăpost nou (CP)

Grădina Zoologică Sibiu continuă investițiile pentru extinderea și reabilitarea spațiilor destinate animalelor. La Zoo a început construcția unui nou adăpost și țarc pentru struții și zebrele găzduite aici, valoarea totală a investiției ridicându-se la 832.000 de lei, iar termenul de execuție fiind de 12 luni.

Adăpostul va avea o suprafață de 317 mp, va fi realizat din beton și cărămidă și va avea acoperiș de stuf. Construcția va cuprinde două încăperi pentru animale un culoar de vizitare, dar și grupuri sanitare, inclusiv pentru mamele cu copii și pentru persoanele cu dizabilități.

_DSC5739

Țarcul exterior aferent adăpostului pentru struți va avea o suprafață de 750 mp, iar cel destinat zebrelor 462 mp.

Grădina Zoologică Sibiu a primit în primele cinci luni ale anului peste 125.000 de vizitatori, adăpostind peste 250 de animale din 60 de specii.

_DSC7372

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus