Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
6°C

Suporterii CSU Sibiu își iau la revedere de la „nea Titi”. Vor cânta imnul

Suporterii CSU Sibiu își iau la revedere de la „nea Titi”. Vor cânta imnul

Suporterii galben-albaștrilor se vor aduna în această după-amiază la Cimitirul Municipal, unde urmează să fie înmormântat fostul prefect Ilie Mitea, pentru a intona imnul României.

Conform discuțiilor dintre suporterii sibieni de pe pagina CSU Fans, se pare că familia marelui suporter al echipei de baschet i-ar fi rugat pe aceștia să facă un ultim gest pentru „nea Titi”.

„Știu că poate sună ciudat dar vreau sa știu pe câți oameni ne bazăm pentru mâine, familia lui nea Titi vrea să îi cântăm imnul pentru că îi plăcea foarte mult cum se cânta în sală la fiecare început de meci. El a făcut foarte multe pentru CSU, cred că nu este un efort prea mare să ne strângem și să îl conducem pe ultimul drum. Rămas bun nea' Titi!”, spune Florin Iacob, conducătorul galeriei, pe pagina de facebook a suporterilor sibieni.
Slujba va fi oficiată de Înaltpreasfinția Sa, Arhiepiscopul Sibiului și Mitropolitul Ardealului, Laurențiu Streza, la ora 14:00.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus