Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
8°C

Încă un jucător pleacă de la FC Hermannstadt. Surpriză la Petrolul

Încă un jucător pleacă de la FC Hermannstadt. Surpriză la Petrolul

Echipa de fotbal FC Hermannstadt s-a despărțit de mijlocașul Olivian Surugiu, chiar înainte de plecarea în cantonamentul din Slovenia.

”Îi mulțumim mijlocașului transferat în această iarnă pentru contribuția pe care a avut-o, alături de ceilalți coechipieri, la succesele obținute de echipa noastră și îi urăm baftă și în viitor”, au transmis reprezentanții echipei.

Pe de altă parte, mijlocaşul Cristian Danci, plecat și el zilele trecute de la Sibiu, tocmai a semnat un contract pe doi ani cu Petrolul Ploiești.

"FC Petrolul Ploieşti a ajuns la un acord cu Cristian Danci (29 ani), cel care a semnat, astăzi, un angajament cu clubul nostru valabil pentru următoarele două sezoane. Jucător polivalent, putând evolua atât la mijlocul terenului cât şi în centrul defensivei, Danci are şi experienţa eşaloanelor superioare, adunând 82 de prezenţe în Liga I, pentru FC Botoşani (2013-2015) şi Gaz Metan Mediaş (2016-2018). În această primăvară, Cristi Danci a îmbrăcat tricoul formaţiei FC Hermannstadt Sibiu, cu care a reuşit promovarea în prima divizie, iar de-a lungul carierei a mai jucat pentru Liberty Salonta, FC Bihor Oradea, Fortuna Brazi, Metalul Reşiţa şi Şoimii Pâncota.

 

Bun venit, Cristian Danci!", a anunţat Petrolul pe site-ul oficial.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus