Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Nu scăpăm de ploi. Vremea se înrăutățește: Cod portocaliu la Sibiu

Nu scăpăm de ploi. Vremea se înrăutățește: Cod portocaliu la Sibiu

Meteorologii au actualizat prognoza meteo pentru perioada următoare și veștile nu sunt deloc cum ne-am aștepta.

Județul Sibiu se află sub avertizare cod galben de ploi, iar partea de sud a județului este sub cod portocaliu.

Codul portocaliu este valabil astăzi, între orele 10:00 – 18:00, și vizează jumătatea de sud a județului Sibiu.

”Va continua să plouă, temporar abundent și se vor cumula cantități de apă de 25...35 l/mp și pe arii restrânse 40…50 l/mp”, spun meteorologii.
Codul galben este valabil tot pentru astăzi, în intervalul 10:00 – 21:00, și vizează întreg județul Sibiu precum și mare parte din țară.
”În întreaga regiune, pe parcursul zilei de marți, 10 iulie vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta local prin averse cu caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului ce vor lua și aspect de vijelie și izolat grindină. Prin cumulare sau în intervale scurte de timp se vor înregistra cantități de apă de 20...25 l/mp și izolat 40…50 l/mp. Începând de seara, aria ploilor va fi în restrângere către estul regiunii, iar pe timpul nopții de marți spre miercuri (10/11 iulie) în zona Carpaților Orientali izolat se vor cumula 20...25 l/mp”, au transmis meteorologii sibieni.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

salisteanu

Acum 5 ani

Nu scapam de ploi. Dar de Johannis cand scapam, caci de cand suntem sub potop, n-a scos macar un cuvant de imbarbatare, de solidaritate. Asta se numeste cinism, ca sa nu spunem nepasare.
Raspunde

Geo

Acum 5 ani

Nu e treaba lu Iohannis ! Las' ca a fost in " excursie" tov Trif, poate le da vaucherele de vacanta sinistratilor.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus