Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Mesaj publicat pe Facebook de purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere: Când aveţi probleme, apelaţi la popi

Mesaj publicat pe Facebook de purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere: Când aveţi probleme, apelaţi la popi

Brigada Rutieră precizează, miercuri, că mesajul postat pe pagina Poliţiei Române de purtătorul de cuvânt al instituţiei, Ovidiu Munteanu, care a scris că cei care jignesc poliţia să apeleze în viitor la „popi, vecini şi rude” atunci când sunt agresaţi, este o opinie personală.

„Cu privire la mesajul postat pe pagina de socializare a Poliţiei Române de către colegul nostru Ovidiu Munteanu, vă aducem la cunoştinţă faptul că Brigada Rutieră nu achiesează la cele transmise, mesajul fiind unul strict personal. Brigada Rutieră vă asigură că este şi va rămâne în slujba cetăţeanului, indiferent de situaţie”, au precizat reprezentanţii Brigăzii Rutiere, scrie Mediafax.

Precizările vin după ce, în cursul zilei de marţi, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a scris pe pagina de Facebook a Poliţiei Române că toţi cei care jignesc poliţiştii să nu mai apeleze la ei când au probleme, ci la „popi sau vecini”.

„Pentru toţi care jigniţi şi urâţi Poliţia Română, vă rog ca data viitoare când aveţi probleme să apelaţi la oricine altcineva, nu la poliţie. Când vă fură bunurile, când vă agresează pe stradă, la accidente rutiere, vă rog să apelaţi la vecini, la popi, la rude, dar nu la poliţie", a scris Ovidiu Munteanu pe pagina de Facebook a Poliţiei.

La postarea de pe Facebook a purtătorului de cuvânt al Brigăzii Rutiere a reacţionat şi poliţistul Marian Godină. El a scris că i-ar plăcea ca Munteanu să fie trimis la popi când vrea bani la bancomat.

„Pagina de Facebook a Poliţiei Române a ajuns să aibă recenzii de 1.6 din 5. Era de aşteptat şi am spus de la început că urmările acestei situaţii vor fi decontate de Poliţie. Colegii de la Bucureşti au gestionat foarte prost situaţia şi continuă să se afunde, în loc să reacţioneze cu calm şi cât mai inteligent. Poate n-ar fi rău să întrebe dacă nu ştiu. Trist e că, citind review-urile de o stea, am văzut că foarte multe sunt scrise până şi de poliţişti. M-a iritat rău să văd de dimineaţă acest review lăsat de unul dintre purtătorii de cuvânt ai Brigăzii Poliţiei Rutiere pe pagina Poliţiei Române. Cumva, nu-mi explic cum, s-a <gândit> el să le pună la punct pe cele peste 20000 de persoane care au acordat o stea, explicându-le el că dacă nu le convine poliţia, atunci când vor avea probleme, să se ducă la popi, rude etc. O să-i explic acestui <coleg> că inteligentul mesaj al lui afectează mii de poliţişti care îşi fac treaba şi care nu au nicio vină pentru gafele altora. Dacă ar lucra în mediul privat şi ar şti că ziua de salariu s-ar putea să nu vină lună de lună pentru că nu-s bani sau dacă ar avea o firmă şi lunar s-ar duce cu taşca de bani pe la ANAF ca să lase dările la stat, poate nu ar mai gândi aşa. Mai pe înţelesul lui, peste 20000 de oameni sunt revoltaţi, pe bună dreptate, că banii lor au fost folosiţi pentru ca vreunul dintre şefi să îşi stoarcă mintea, să trimită adrese pe la Interpol şi alte structuri, pe la toate inspectoratele din ţară, doar, doar o găsi o chichiţă pentru a rezolva un caz complex şi a se gudura apoi pe lângă vreun şef mai mare că a soluţionat el speţa, aşa cum câinele vine bucuros să-i dai osul după ce a executat comanda. Cazul complex era despre un nene care a vrut să facă pe interesantul şi şi-a înmatriculat LEGAL o maşină cu nişte numere care să atragă atenţia. Azi o poză, mâine două, azi într-un oraş, mâine într-altul, până pleca din ţară şi lumea îl uita în câteva zile, autostrăzile din România nu se dărâmau, asfaltul nu se întorcea invers, Carpaţii rămâneau la locul lor, Poliţia rămânea cu 4.5 stele şi cu o imagine relativ bună. Dar nuuu!!! Hai să facem din rahat bici şi să transformăm omul în erou naţional, iar ce transmitea el altcuiva să luăm noi până nu o mai putem duce. Avem morţi pe şosele, trafic sugrumat, dar cumva, ne încurcă unul care merge cu numere fără cifre şi viaţa în România nu mai poate continua cu ăla pe străzi", scrie miercuri pe Facebook Marian Godină.

„Ce-i explici copilului dacă îl vede pe stradă şi te întreabă ce înseamnă??? Dar vaaai, ne-am înroşit la auzirea acestui argument pe cât de prost pe atât de ipocrit. Dar ce te faci dacă-i explici copilului că Parlamentul României este organul reprezentativ suprem şi unica autoritate legiuitoare a României şi, uitându-se la televizor, vine şi te întreabă ce înseamnă sex anal? Cu mu*a îi mai explici cumva, dar cu sexul anal n-ai cum s-o dai la întors, trebuie să te apuci să-i explici copilului, că e curios. P.S. Mi-ar plăcea ca acestui coleg care a postat această aberatie, luna viitoare când bagă cardul în bncomat să-i apară pe ecran: aici nu "e" bani, mergi la o mătuşă, la o casă de binefacere, la un popă, o rudă înstărită sau la cine vrei tu, românii nu mai plătesc taxe pentru slugi", continuă poliţistul.

foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus