Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Turul ciclist al României face popas la Sibiu, în septembrie

Turul ciclist al României face popas la Sibiu, în septembrie

Ediţia a 51-a a Turului ciclist al României va avea loc în perioada 18-23 septembrie şi, cu ocazia sărbătoririi Centenarului Marii Uniri va trece prin cele trei provincii istorice ale României, potrivit paginii de Facebook a Federaţiei Române de Ciclism.

Una dintre cele mai prestigioase curse de ciclism din sud-estul Europei, care a avut prima ediţie în 1934, va reveni după o pauză de cinci ani.

"Mica Buclă", cum este cunoscut Turul României, va avea cinci etape şi se va desfăşura pe o distanţa totală de 718 km, cursa fiind inclusă în calendarul UCI.

Pe 18 septembrie va avea loc festivitatea de deschidere a competiţiei şi prezentarea echipelor, la Alba Iulia, iar pe 19 septembrie se va desfăşura prima etapă, Alba Iulia - Sibiu, în lungime de 154,7 km. Pe 20 septembrie va avea loc etapa a doua, Sibiu - Braşov, 162,8 km, în data de 21 septembrie este programată etapa a treia, Braşov - Focşani, cea mai lungă de la această ediţie, 176,3 km, penultima etapă va avea loc pe 22 septembrie, Buzău - Târgovişte (124,7 km), cursa urmând să se încheie pe 23 septembrie, la Bucureşti, cu un circuit de 100 km.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus