Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Liderul PSD este audiat la Parchetul General

Liderul PSD este audiat la Parchetul General

Președintele social-democraților din România, Liviu Dragnea, a fost chemat vineri seara la Parchetul General pentru audieri.

Potrivit informațiilor preliminare, este vorba despre audieri în cazul violențelor de la mitingul din 10 august de la București. Înainte de a intra la audieri, acesta le-a spus jurnaliștilor că a fost chemat în calitate de martor.

Vom reveni cu actualizări.

Amintim că Liviu Dragnea a declarat de mai multe ori că - potrivit lui - la protestele din 10 august a fost o tentativă de lovitură de stat. La una din ultimele sale intervenții televizate liderul PSD declara că instituţiile statului n-au greşti cu nimic când au intervenit în forţă în Piaţa Victoriei în 10 august, având suficiente elemente “ca să vorbim de o tentativă de lovitură de stat”. Acesta s-a arătat convins că săptămâna viitoare vor ieşi la iveală dovezi în acest sens.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

2 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Handorean Luminita

Acum 5 ani

Lasati-l in pace pe dl. Dragnea, spurcatilor din statul paralel! O sa ajungeti in iad de la blestemele romanilor adevarati, sorosistilor!!!
Raspunde

Tristete

Acum 5 ani

La noi tot ce este bun se spune ca este rau datorita infestari populatiei cu tot felul de rele adresate tari ...raul este promovzt ca bine si prinde bine la o generatie Tara este rupta in doua iar tineri invrajbiti contra maturilor si batranilor , binenteles totul este politic cu reusite destul de mari ...cei care o fac vor sa continue si sa mai castige un mandat ... dar cu aceste gesturi si fortari peste limita bunului simt va pierde definitiv spre disperarea sustinatorilor ..cat despre Dragnea ce sa spun de ce pana acuma nu l au incchisi ptr ca le sta in gat ? La cate rele i s au spus el trebuia sa fie la ocna la ultimil nivel ....dar vedeti omul mi se pare destul de curat si destept ptr a i se face ceva ... Toti santem in deriva ptr ca nu este liniste in tara si asta nu duce a bine ...Traiasca in fericire tara .... ptr ca poporul o duce greu
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus