Duminică,
02.10.2022
Cer Senin
Acum
13°C

Coaliția pentru Familie: Nu suntem remorca niciunui partid!

Coaliția pentru Familie: Nu suntem remorca niciunui partid!

Coaliția pentru Familie și Platforma Împreună anunță printr-un comunicat de presă că cele două platforme civice nu au nicio legătură cu organizațiile politice, făcând referire la comentariile pro sau contra din dezbaterile politice din ultima perioadă. ”Inițiativa noastră de revizuire a Constituției României nu are nicio legătură cu vreo formațiune politică. Nu suntem și nu am fost la remorca niciunui partid.  Demersul nostru nu este în niciun fel legat de PSD sau de guvernarea PSD. Protocoalele semnate cu PSD, PNL și ALDE nu au vizat decât obținerea sprijinului parlamentar pentru adoptarea legii de revizuire a Constituției României.  Am respins și respingem confiscarea politică a inițiativei noastre. Exprimarea publică a susținerii demersului celor 3 000 000 de cetățeni români, inclusiv de către actori politici, nu poate fi considerată o încercare de confiscare politică. De altfel, legea de revizuire constituțională nu a putut trece decât cu votul mai multor partide de la putere și din opoziție.  Organizatorul referendumului este Guvernul României, nu PSD. Cine consideră că structura politică a guvernului este un impediment pentru votul la referendum, va trebui să fie consecvent și să boicoteze și alegerile de anul viitor organizate de același guvern. Ceea ce este, evident, absurd”, anunță Coaliția pentru Familie și Platforma Împreună. ”Atacurile și defăimarea continue la adresa milioanelor de cetățeni români care și-au dorit referendumul demonstrează nivelul de violență și vulgaritate excesivă la care s-a ajuns în societatea românească. Deplângem această situație și îi încurajăm pe toți susținătorii referendumului să nu dea curs niciunei tentații de a răspunde cu aceeași monedă.  Deplângem și condamnăm campania agresivă împotriva Bisericii Ortodoxe Române, dusă de activiștii radicali ai ideologiei de gen, campanie acceptată și promovată chiar de unele instituții de presă.  Atragem atenția opiniei publice că ideologia de gen este o realitate curentă, a cărei prezență este deja vizibilă în manuale și texte auxiliare destinate sistemului public de educație”, se mai arată în comunicat.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

zzz

Acum 4 ani

cum puteti fi remorca cuiva cand voi sunteti balastul unei tar?
Raspunde

lol

Acum 4 ani

Unde dai si unde crapa! Varianta BOR....
Raspunde

Liviu

Acum 4 ani

Coalitia pentru Familie - niste spalati pe creier de catre sarlatanii din BOR
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus