Joi,
18.04.2024
Parțial Noros
Acum
5°C

Balerinii TBS au invitat sibienii la dans, de Săptămâna Europeană a Mobilității

Balerinii TBS au invitat sibienii la dans, de Săptămâna Europeană a Mobilității

Dansatorii Teatrului de Balet Sibiu au creat pentru al doilea an consecutiv un ring de dans în mijlocul Pieței Huet. Acțiunea balerinilor a fost ocazionată de Săptămâna Europeană a Mobilității.

Spațiul Pieței Huet le-a servit în weekend dansatorilor TBS pe post de scenă. Tinerii talentați le-au oferit tuturor trecătorilor o demonstrație de dans, invitându-i chiar să se alăture.

Pe ritmuri de vals, dansatorii i-au introdus pe privitori într-o frumoasă poveste despre muzică și balet, reușind de această dată să atragă și soarele de partea lor.

balet ziua mobilitatii4

În perioada 16-23 septembrie Sibiul a participat la programul Săptămâna Europeană a Mobilității, un program de conștientizare privind utilizarea mijloacelor de transport prietenoase cu mediul în defavoarea propriului autovehicul.

balet ziua mobilitatii1 balet ziua mobilitatii2

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus