Duminică,
27.11.2022
Parțial Noros
Acum
4°C

Semnele de circulație ale Sibiului – noua atracție a vandalilor | FOTO

Semnele de circulație ale Sibiului – noua atracție a vandalilor | FOTO

În ultima perioadă, mai mulți utilizatori de facebook din Sibiu au semnalat faptul că tot mai multe semne de circulație își pierd utilitatea fiind pictate sau dărâmate sau li se găsește o altă utilitate – cum ar fi, spre exemplu, semnalizatoare de gropi în asfalt.

Potrivit unor imagini postate pe facebook, un semn de circulație a fost vopsit alb și literele STOP au fost desenate pe el cu un marker, în zona Ipas/Balanța/Lazaret. Semnul era deja în această stare cel puțin din 17 septembrie, atunci când reporterul Turnul Sfatului a semnalat situația către reprezentanți ai Primăriei Sibiu. Indicatorul a fost înlocuit după câteva zile.

„Indicatorul din imagine a fost înlocuit de Direcția Tehnică în cursul zilei de vineri, 21 septembrie. Poliția Locală nu a primit nici o sesizare privind acest indicator. Fapta este încadrată cu autor necunoscut, identificarea autorului în acest caz fiind de competența poliției judiciare. În cazul identificării, autorul va fi sancționat contravențional cu amendă de la 500 la 1000 lei, conform prevederilor art 22 lit m din HCL 210/2001”, arată Mirela Gligore, purtător de cuvânt al Primăriei Sibiu, într-un răspuns emis către Turnul Sfatului.
semn stricat semn stricat

O situație asemănătoare a fost semnalată de un utilizator al rețelei de socializare, în Piața Sadu, cu descrierea „Semn de circulație <<tamponat>>”.

Comentariile amuzante nu au întârziat să apară.

„A leșinat semnul de la căldură”

„Săracul, face nani”

semne cazute semne cazute

Vă reamintim că recent un alt semn de circulație a fost folosit pentru a semnaliza o groapă în asfalt, pe strada Reșița.

http://www.turnulsfatului.ro/2018/09/01/o-groapa-a-rodit-un-semn-de-circulatie-pe-o-strada-din-sibiu/

 

Sursa: facebook/ INFO TRAFIC jud. SIBIU

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Geo Graful

Acum 4 ani

Multe semne de circulație din oraș sunt extrem de joase, aproape dai cu capul în ele. Unele obturează și vizibilitatea. Nu știu după a cui idee au fost puse acolo (ex.: pe str. Tribunei).
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Ana Maria Sterpean

Acum 4 ani

Semnele de circulatie ar trebui interzise! Incurca fluiditatea traficului si oricum nu mai fac fata masinilor pe care ni le permitem in Sibiu! Aici traim bine!
Raspunde

@troll

Acum 4 ani

is curios cum iti alegi numele sub care postezi mostrele astea de trolling primitiv
Raspunde

Sasoaica romanizata

Acum 4 ani

ANARHIE ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus