Joi,
29.09.2022
Ploi Scurte
Acum
10°C

BC CSU Sibiu joacă sâmbătă primul meci pe teren propriu

BC CSU Sibiu joacă sâmbătă primul meci pe teren propriu

Baschetbaliștii sibieni joacă sâmbătă, primul meci de pe teren propriu în actuala stagiune, cu BCM U FC Argeș Pitești. Partida începe la ora 20:00 și va fi transmisă LIVE pe DigiSport.

După ce în prima etapă, BC CSU Sibiu și-a adjudecat victoria în partida din depasare cu Dinamo-Știința București, galben-albaștri sunt pregătiți să evolueze în fața propriilor fani și speră într-o victorie în compania echipei piteștene.

„În sfârșit, primul meci oficial de acasă. Băieții sunt pregătiți, avem două-trei mici indisponibilități, dar vom vedea dacă la ora meciului vor putea juca. În general, suntem pregătiți și sperăm să facem un joc mai bun ca cel din deplasare, mai ales în apărare. Întâlnim o echipă cu foarte multe puncte, cel puțin pe hârtie, o echipă care s-a întărit față de sezonul trecut, cu jucători care sunt foarte buni marcatori. Practic, Piteștiul are cei mai buni marcatori din sezonul trecut, dar aceștia pot fi opriți printr-o apărare bună, așa cum a arătat-o și Clujul, în prima etapă. Vom face tot posibilul să reușim și noi și, în același timp, vom încerca să marcăm așa cum am făcut în meciul din prima etapă. Suntem conștienți că toate meciurile de acasă au o importanță majoră, la fel ca și meciurile din deplasare, dar vrem să refacem ceea ce am reușit sezonul trecut în sezonul regulat, când am avut o singură înfrângere pe teren propriu. Sperăm ca sezonul acesta să reușim să menținem terenul nostru imaculat, până la capăt, pas cu pas. Evident, va conta prima etapă. Vom avea un meci greu și evident că vom avea nevoie de suportul fanilor noștri care să ne susțină pe tot parcursul meciului și să aibă încredere că vom câștiga meciul”, a declarat Dan Fleșeriu, înaintea partidei de mâine.
Biletele pentru această partidă mai sunt disponibile online până vineri, ora 20:00, pe www.bc-csusibiu.ro/bilete sau pe www.kompostor.ro urmând ca cele rămase disponibile să se pună în vânzare în ziua meciului, la caseria Sălii Transilvania, începând cu ora 19:00.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus