Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

USR, pregătiri pentru alegeri. Sibienii, chemați să doneze „doar 50 de lei”

USR, pregătiri pentru alegeri. Sibienii, chemați să doneze „doar 50 de lei”

Uniunea Salvați România (USR) vrea să monitorizeze următoarele alegeri, după ce la referendumul de săptămâna trecută a avut peste 12.000 de observatori la secțiile de votare. De data aceasta, partidul condus de Dan Barna vrea să acopere toate secțiile de votare din țară și a creat astfel o pagină pentru donații.

„În weekendul trecut, USR a asigurat corectitudinea votului la referendum cu peste 12.000 de delegați în secțiile de votare. În județul Sibiu am avut 300 de delegați. A fost un efort uriaș de organizare, de la găsirea delegaților și până la dezvoltarea unui sistem informatic de monitorizare. La următoarele alegeri, vrem să acoperim toate cele aproape 19.000 de secții de votare ca să ne asigurăm că procesul va fi corect și că nu vor exista voturi multiple sau fraude la numărătoare. Ajută-ne să fim cât mai mulți și cât mai bine organizați”, scriu cei de la USR Sibiu pe pagina lor de Facebook.
Aceștia au creat o pagină specială pentru donații, unde sibienii pot da bani partidului - sibiu.usr.ro/doneaza/. „Cu doar 50 de lei poți să te asiguri că votul tău de la următoarele alegeri nu va fi furat”, argumentează USR Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2208

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

18 comentarii

Magna Horreum

Acum 5 ani

Simpatici astia, de la USR... S-or gasi si prosti sa doneze?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

mihai

Acum 5 ani

dar oare trolli care posteaza contra-cost si prosti care isi vand votul se mai gasesc?
Raspunde

Financial times

Acum 5 ani

Dar despre cei care voteaza PSD și PNL de zeci de ani , ce poți sa spui, dacă cei care donează pentru USR sunt prosti??? Cele 2 mari partide care au devalizat țara prin alternanța la putere nu au nevoie de donații , ei au furat miliarde ....
Raspunde

Magna Cartel

Acum 5 ani

Dar postaci de serviciu pesedei care sa nu se vanda pt. 50 de lei s-or gasi?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Campionul trollingului

Acum 5 ani

Postacii aceia nu sunt de la nici un partid, trolleaza din pura placere si amuzament pentru a evidentia IQ-ul cu minus al sibienilor, mari gospodari, rezistenti, antreprenori si occidentali! Te pot asigura, amice nu prea dezvoltat, de asta :)
Raspunde

dancp2

Acum 5 ani

nu imi place cind incepe cerseala,ati zis ca sinteti un partid tzapan,vad ca interesul e in MONEY
Raspunde

...

Acum 5 ani

USR-istii ii prefera in bancnote de 1 leu, facute sul. Sa le poata folosi conform orientarilor lor "familiale".
Raspunde

periscop

Acum 5 ani

Dacă e banc, e un banc prost. Dacă nu e banc, atunci e o mânărie.
Raspunde

...

Acum 5 ani

E o jignire la adresa cetateanului faptul ca usr se impauneaza cu "a asigurat corectitudinea votului la referendum". Referendumul nu a avut miza politica decat pentru ei si cei ca ei. Restul partidelor au stat si ele cvasi-neimplicate, tema de baza fiind fara miza ploitica mare pentru toti. Cu alte cuvinte usr-ii sugereaza ca cetateanul roman ar fi incercat sa fraudeze o initiativa civica (prin participare la vot, poate?!?). Acum ca v-am vazut in toata splendoarea usr-ista vorbele voastre nu mai cantaresc nimic in ochii mei. Doar vorbe goale in vant la fel ca si restul partidelor. Politicienii din varful partidelor actuale par a fi facuti de aceeasi mama.
Raspunde

...

Acum 5 ani

„Cu doar 50 de lei poți să te asiguri că votul tău de la următoarele alegeri nu va fi furat” - ca o reclama de tele-shoping intr-o tara plina de hoti. Rusinos sa ajungi la asa tertipuri pentru bani. Corectitudinea alegerilor va fi verificata in primul rand prin sistemul de centralizare de CNP, nu cu oamenii lor. Publicitate politica gratuita? Pardon Chiar platita! Apai chiar suntem o natie de fraieri buni de muls in ochii vostri. Romanul are o vorba: Hotul e primul care striga "Hotul!"
Raspunde

coniac-canoe

Acum 5 ani

Nu mai cotizeaza varu' Soros?
Raspunde

Apa din toaleta

Acum 5 ani

Campioane, du-te inapoi daca nu iti place in Sibiu. Esti liber !
Raspunde

nu stiu si nu ma intereseaza

Acum 5 ani

prefer sa imi fure PSDul toti banii decat sa donez 50 lei
Raspunde

Misu

Acum 5 ani

Parca partidele primesc subvenții bugetare... Nu va ajung banii? Parca donațiile voastre nu sunt în regula și dna se face ca va verifica. Mimati interesul pentru țară. Va purtați infantil.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus