Joi,
09.12.2021
Parțial Noros
Acum
4°C

Crucea de pe Dealul Gușteriței a fost vandalizată. Primăria: „vor fi făcute reparații”

Crucea de pe Dealul Gușteriței a fost vandalizată. Primăria: „vor fi făcute reparații”

Un cititor al Turnul Sfatului a semnalat recent faptul că doar câteva dintre becurile crucii de pe Dealul Gușteriței mai funcționează la momentul actual. La solicitarea reporterului TS, Primăria Sibiu a declarat că monumentul ar fi fost vandalizat și că vor fi făcute reparații.

Crucea de pe Dealul Gușteriței, un obiectiv căutat în principal de cei care caută o vedere inedită deasupra orașului, poate fi văzută în fiecare seară cum luminează de pe deal. Cu toate că din oraș se vede încă frumos luminată, un cititor ne-a semnalat faptul că becurile de pe cruce nu mai funcționează nici măcar în proporție de 50%.

„Putem face ceva în privința crucii de pe Dealul Gușteriței? Mă gândesc că investiția pentru înlocuirea becurilor arse nu este una mare iar impactul este unul frumos”, este mesajul transmis de acesta, redacției TS.
cruce gusterita

În urma unei solicitări trimisă de reporterul Turnul Sfatului către Primăria Sibiu, reprezentanții primăriei au declarat că sunt pregătite reparații pentru luna aceasta.

„Crucea de pe Dealul Gusteriței a fost vandalizată de cetățeni care nu înțeleg să respecte bunul public. O parte din corpurile de iluminat de la baza crucii au fost sparte împreună cu casetele în care sunt montate. Direcția Tehnică din cadrul Primăriei Sibiu a comandat deja piesele necesare, reparațiile urmând să fie executate până la finalul lunii”, se arată în răspunsul transmis de Mirela Gligore, purtător de cuvânt al Primăriei Sibiu.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus