Duminică,
25.09.2022
Cer Senin
Acum
5°C

Șovăială, despre Victor Ciorbea: “Metamorfoza înspăimântătoare a unui om  susținut de Corneliu Coposu”

Șovăială, despre Victor Ciorbea: “Metamorfoza înspăimântătoare a unui om  susținut de Corneliu Coposu”

Secretarul general al PNL Sibiu, deputatul Constantin Șovăiala, a postat  pe pagină sa de Facebook câteva opinii cu privire la procedura de revocare a Avocatului Poporului anunțată zilele trecute de prim-vicepreședintele liberal Raluca Turcan, spunând că pe lângă motivele legale sunt și unele morale precum lipsă de respect  a acestuia față de români. “Constat metamorfoză înspăimântătoare a unui om susținut de Seniorul Corneliu Coposu și propus în funcția de prim-ministru al României în numele unui partid istoric al țării. Cum poate un om ai cărui mentori au luptat pentru libertate și democrație să se îndepărteze atât de mult de acestea? Victor Ciorbea se încurcă de câteva zile în explicații, iar acum  a demonstrat respectul pe care-l poartă românilor și intereselor lor. Domnul Victor Ciorbea vorbește despre Avocatul Poporului că despre o instituție UNIPERSONALĂ, dependența de numele sau și-așa cum se demonstrează acum- de programul și concediile sale”, scrie Șovăiala pe pagina sa de socializare.

“Sibiul este unul dintre acele locuri din țara în care protejarea  independenței Justiției  este cu mult mai mult decât o lozincă. Aici, de peste 250 de zile, oamenii protestează pentru apărarea unor principii și a unor valori pe care le văd batjocorite.  Ei bine, de aici, de la Sibiu,  pleacă inițiativă de revocare a Avocatului Poporului , domnul Victor Ciorbea, că urmare a nepriceperii evidente a misiunii sale și din cauza lipsei de respect față de cei pe care trebuie să-i reprezinte”, susține Șovăiala încheind spunând că dacă lui Victor Ciorbea îi place atât de mult să fie în concediu de la apărarea românilor, poate e bine să rămână în concediu.

Inițiativa de revocarea lui Victor Ciorbea vine că urmare a faptului că acesta a plecat în concediu exact atunci când Opoziția se aștepta că el să sesizeze CCR cu privire la Ordonanța emisă de Guvern cu privire la Legile Justiției.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

dancp2

Acum 3 ani

ciorbea in conced la america,kwj la italica!
Raspunde

uselistul

Acum 3 ani

Pai PNL l-a sustinut si a candidat pe listele USL de a ajuns senator dupa care a fost numit avocatul poporului,metemorfoza o are PNL-ul cand l-a pus pe liste.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus