Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Doi frați, răniți într-un accident pe DN 1, zona Șelimbăr | foto

Doi frați, răniți într-un accident pe DN 1, zona Șelimbăr | foto

Doi frați cu vârsta de 21 și 22 de ani, din Vâlcea, sunt răniți în urma unui accident petrecut luni seara, în jurul orei 21, pe DN 1, la interecție cu DJ 106D, în zona Șelimbăr. Potrivit polițiștilor, un autoturism condus spre Sibiu și o camionetă, condusă din sens opus, au intrat în coliziune. SAJ a intervenit cu două ambulanțe și i-a preluat pe cei doi tineri. Pacienții au fost transportați la spital cu policontuzii. Cei doi sunt conștienți și stabili.  Traficul în zonă este îngreunat.

accident DN 1 selimbar (1) accident DN 1 selimbar (2) accident DN 1 selimbar (3) accident DN 1 selimbar (4) accident DN 1 selimbar (5) accident DN 1 selimbar (6)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Nicu

Acum 5 ani

Acesti tineri inainte de accident, goneau dinspre Valcea spre Sibiu mai ceva ca pe circuit, depasiri riscante pe linie continua etc., insanatosire grabnica
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus