Joi,
05.08.2021
Cer Senin
Acum
16°C

Turcan: Teodorovici, demisia!

Turcan: Teodorovici, demisia!

Prim-vicepreședintele PNL, Raluca Turcan cere demisia ministrului Finanțelor, Eugen Teodorovici, după ce acesta a propus limitarea dreptului unei persoane de a lucra în altă țară. ”Propunerea halucinantă a ministrului de finanțe, privind limitarea dreptului la muncă, lovește în peste 4 milioane de români plecați la muncă în străinătate și în peste 4 milioane de familii rămase acasă. Această propunere intră în aceeași abordare de reprimare a drepturilor fundamentale ca la protestul Diasporei din 10 august. Este încă o dovadă că Guvernul Dăncilă trebuie demis urgent, prin moțiune de cenzură!”, a anunțat Turcan pe pagina sa de Facebook.

Ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat astăzi că le-a propus miniștrilor de Finanțe din Uniunea Europeană ca fiecărui muncitor să îi fie limitat dreptul de a lucra într-o țară, respectiv să se poată face doar pe o anumită perioadă.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

dancp2

Acum 2 ani

nu zi hop pina nu sari gardul!!!!!!!!!!!!!!! da apropo cum e cu conflictul ruso-ucrainian dna fosta studenta la moscova?vreo parere?
Raspunde

Asterix

Acum 2 ani

Bai frate, moscovita asta, cu educatie bolsevica aleasa, nu inceteaza sa ma uimeasca prin tupeul, scatologic de-a dreptul, de care dispune. Stimata “straw head”, mai scuteste-ne de prezenta ta profund PDL-ista, pro Rusa si anti Romaneasca!
Raspunde

lol

Acum 2 ani

Pe ei doamna! E interesant cum o femeie e mai ' barbata" decat multi din actuala opozitie...interesant si modul in care sunteti atacata, probabil un pesedist obsedat sexual...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus