Joi,
27.01.2022
Innorat
Acum
0°C

VIDEO 1 Decembrie 2018. Au plătit coroanele, dar n-au mai ajuns la depunere

VIDEO 1 Decembrie 2018. Au plătit coroanele, dar n-au mai ajuns la depunere

Anunțați de la microfon la Ceremonia depunerii de coroane cu ocazia Zilei naționale a României, doi parlamentari de Sibiu n-au mai reușit să și asiste la acest moment.

Deși a dorit să depună de unul singur o coroană cu ocazia Zilei naționale a României, senatorul liberal Mircea Cazan nu a mai ajuns, sâmbătă dimineața, să și asiste la acest moment. Prin urmare, după ce a fost strigat numele lui Mircea Cazan, studenții Academiei Forțelor Terestre “Nicolae Bălcescu“ au rămas singurii care au mai dus la bun sfârșit gestul comemorativ. Imediat după Mircea Cazan, de la același microfon a fost anunțat și faptul că urmează depunerea unei coroane de către parlamentarii Raluca Turcan, Nicolae Neagu și Constantin Șovăială, cu toții deputați liberali de Sibiu. Însă pentru a asista la depunerea coroanei au mai venit doar Neagu și Turcan.

Mircea Cazan a arătat, pentru Turnul Sfatului, că nu a mai reușit să ajungă la ceremonia organizată cu ocazia Zilei naționale a României din motive personale, fiind plecat din Sibiu până în cursul nopții de vineri spre sâmbătă. Președinta organizației județene a PNL Sibiu, Raluca Turcan, nu a putut fi contactată până la publicarea acestui material.

La Ceremonia depunerii de coroane organizată sâmbătă dimineața, de la ora 09:30, în fața Cercului militar din Sibiu au participat reprezentanții tuturor instituțiilor locale relevante, precum și a partidelor sibiene, a parlamentarilor aleși în județul Sibiu, dar și a altor asociații socio-profesionale. În fața sediului Consiliului Dirigent - locul “tradițional“ de depunere de coroane cu ocazia Zilei naționale a României - sâmbătă dimineața a mai fost depus un singur omagiu, din partea PNTCD.

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

realistul

Acum 3 ani

Ii doare in cot de Ziua nationala. Cine stie pe unde s-au dus sa se relaxeze! Haideti la vot, stimati concitadini!
Raspunde

Dragos

Acum 3 ani

Totusi cine a fost prezent? Eu din filmare vad altceva.
Raspunde

Mara

Acum 3 ani

A fost Raluca deghizata in Sovaiala :)) !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus