Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

VIDEO | Parodie după filmul Guvernului de prezentare a României

VIDEO | Parodie după filmul Guvernului de prezentare a României

Încă de la sfârșitul săptămânii trecute, o parodie după filmul de prezentare a României publicat de Guvern a adunat câteva mii de distribuiri pe Facebook. 

Filmulețul care are puțin peste 3 minute a reușit să strângă peste 2300 de distribuiri în doar câteva zile. Vocea povestitorului din filmul de prezentare a României a fost imitată de un tânăr internaut, într-un mod care i-a făcut să râdă pe mulți dintre utilizatorii rețelei de socializare Facebook.

„România...așa cum o vezi doar pe shutterstock sau prin ochii unui copil care tocmai și-a cumpărat o dronă...” , începe povestea parodiată, iar asta nu este nici pe departe cea mai amuzantă parte.

Sursa: facebook/DeiuStanciu

Guvernul României a publicat în cursul zilei de joi un videoclip de prezentare țării cu ocazia sărbătoririi a 100 de ani de la Marea Unire. Găsiți video-ul original în articolul de mai jos.

http://www.turnulsfatului.ro/2018/11/29/video-romania-gradina-maicii-domnului-guvernul-lansat-filmul-de-prezentare-tarii/

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 4393

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

2cents

Acum 5 ani

Parodie de prost gust la a carei popularizare contribuiti si voi. Nu vad ce e de mistocarit cand vine vorba de Vuia, Coanda etc. Ma astept la mai mult discernamant din partea unui ziar, fie el si online, fie el si TS.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

S

Acum 5 ani

@2cents Esti batut in cap? Aia din filmul original si-au batut joc de traian vuia, spunand ca a fost primul care a zburat in aparat mai greu decat aerul!! Cand deja o facusera altii cu ani inainte!romanii ca tine imi fac scarba. Minciuna e ok pt tine,simtul umorului nu.
Raspunde

2cents

Acum 5 ani

Faptul ca un semidoct a gafat ceva intr-un film serios despre oameni foarte valorosi ai Romaniei nu ma face sa aprob acea jalnica incercare de parodie. Iar faptul ca tu ai scarba in aceasta situatie ma face sa cred ca esti mult mai jos decat a fost autorul parodiei sau gafistul. Ramai acolo unde esti, nu te chinui sa intelegi nimic din ce zic, pentru ca de fapt tu te simti perfect cu ceea ce esti si nu poti schimba nimic in bine pentru tine.
Raspunde

...

Acum 5 ani

batut in cap este cel care e gata sa arunce cu noroi si vorbe urate in orice clipa (fara judecata prealabila, desigur). Cred ca esti lipsit de respect pentru oricine in afara propriei persoane, te-am mai vazut comentand aiurea pe aici.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

S

Acum 5 ani

@2cents Nu fii atat de trufas incat sa crezi ca e fara judecata prealabila. Si nici sa crezi ca daca ma iau de tine sau de alti zapaciti n-am respect fata de nImeni. Nu te crede atat de sus fata de altii. Si chiar e greu sa negi ca patriotismul de carton, adica cand te superi pe un filmulet critic (care critica ceva grotesc si ceausist) nu e o dovada a faptului ca cineva e batut in cap. Uitati-va in oglinda si treziti-va, vorba imnului.
Raspunde

2cents

Acum 5 ani

Mie grotesc mi se pare clipul cu pretentie de parodie. Nu comentez aici defectele filmului original, nu despre asta este articolul. Si grotesc mi se pare sa promovezi ceva grotesc (ce face TS, desi nu e prima data). Si nici despre indivizi autosuficienti care ii fac pe ceilalti "batuti in cap" fara sa judece.
Raspunde

tanti marioara

Acum 5 ani

Sa le fie rusine celor cu parodia! Uite de aceea "se cara" oamenii din Romania! Pt. ca exista unii ca cei care au realizat parodia., unii care n-au nimic sfant in afara de bani si de gura lor spurcata... e tipic romanesc sa ne denigram tara si pe noi ca popor. Asa se facea pe vremuri la Europa Libera, un post finantat de americani, si vad ca naravul din fire n-are lecuire. Rusine si celor care apreciaza asemenea facaturi jalnice...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus