Sâmbătă,
26.11.2022
Innorat
Acum
3°C

Doi sibieni au fost internați după ce au căzut pe gheață

Doi sibieni au fost internați după ce au căzut pe gheață

Doi bărbați de 55 și 65 de ani au fost internați la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu după ce au suferit căzături grave pe gheață.

În ultimele 24 de ore, la Unitatea de Primiri Urgențe a SCJU Sibiu au ajuns 13 persoane după ce au căzut pe gheață. Este vorba de opt bărbați și cinci femei, cu vârste între 19 și 74 ani, anunță Decebal Todăriță, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu. Doi sibieni au rămas internați.

„Doi pacienți, ambii bărbați, de 55 respectiv 65 de ani au necesitat internare. Bărbatul de 55 de ani a fost diagnosticat cu TCC acut deschis și multiple fracturi fiind internat la Neurochirurgie iar bărbatul de 65 de ani a fost diagnosticat cu fractură cominutivă gamba stângă. Ceilalți pacienți au plecat cu recomandări medicale, fiind diagnosticați cu contuzii și traumatisme”, arată sursa citată.
De la începutul lunii și până în prezent, 35 de persoane au ajuns la urgență după căzături pe gheață.

 

Foto: arhiva TS

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus