Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Foto-Video | Cum arată hotelul de la Bâlea Lac, aflat în construcție

Foto-Video | Cum arată hotelul de la Bâlea Lac, aflat în construcție

De mai bine de o săptămână, la Bâlea Lac, se muncește intens. 30 de muncitori din țară și din Republica Moldova construiesc hotelul de gheață. Acesta trebuie să fie gata înainte de Crăciun. Pe 23 decembrie vor sosi și primii turiști care se vor caza acolo peste noapte. 

Chiar dacă zăpada depășește un metru iar vântul năprasnic trece prin haine, la Bâlea, se lucrează. Muncitorii taie în zăpadă, la propriu, cu drujba. În alți ani, reușeau să taie blocuri de gheață din lac, însă condițiile meteo nu au permis acest lucru. Temperaturile au fost cu plus, motiv pentru care au fost câteva întârzieri cu începeera construcției.

„Muncim puternic pentru că trebuie să recuperăm niște timpi pierduți. Vremea a fost prea caldă pentru a putea începe lucrarea. Dar acum, vremea este perfectă pentru construcție”, spune unul dintre muncitori.

Tema de anul acesta a hotelului este Frozen Love. Restaurantul va avea tema Regele Ferdinand I, cu ocazia Centenarului. În premieră, turiștii vor putea pleca acasă cu un suvenir special: un parfum dedicat hotelului.

hotel de gheata 1

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus