Vineri,
03.02.2023
Parțial Noros
Acum
-0°C

Top cinci motive pentru care sibienii apelează la detectivi particulari

Top cinci motive pentru care sibienii apelează la detectivi particulari

Deși suntem în secolul 21, iar informațiile sunt la un singur click distanță de noi, sibienii apelează tot mai des la serviciile oferite de detectivii particulari. Aceștia sunt o realitate a zilelor noastre și nu mai sunt doar niște personaje celebre din filmele de spionaj. În Sibiu, detectivii particulari investighează, cu preponderență, cazuri de infidelitate.  Însă nu se rezumă la acest lucru. 

La o simplă căutare pe site-urile de anunțuri, descoperim mai multe oferte de „spionaj” particular. Toate au în comun: divulgarea adevărului.

„Cele mai multe cazuri pe care le-am avut în Sibiu sunt legate de infidelitate. Oarecum, oamenii vor să fie cu un pas înaintea celorlalți. Noi îi ajutăm și le arătăm care este adevărul. Mai departe, e decizia lor ce aleg să facă cu aceste informații”, spune un tânăr de 30 de ani, angajat al companiei Detectiv Premium. Acesta are propria firmă de detectivi particulari și are colaboratori în toată țara. Însă, nu se limitează la asta. Are detectivi și în străinătate.

Pe lângă infidelitate, tânărul, al cărui nume a dorit să rămână anonim din motive legate de serviciu, spune că și frauda și zona asigurărilor sunt alte două dintre serviciile la care apelează sibienii. Iar în coada listei stau: anturajul copiilor - părinții vor să vadă unde și cu cine își petrec timpul copiii, urmat de dispariția anumitor persoane.

Din punct de vedere al riscurilor, detectivii particulari spun că acestea sunt aproape inexistente, mai ales pentru clienți.

"Nu cred că ne expunem la niciun risc. Rolul nostru este să nu ne vadă nimeni".

În ceea ce privește tariful, acesta diferă. De exemplu, o oră de filaj pleacă de la 50 de lei și poate ajunge la 300 de lei, în funcție de complexitatea cazului. Investigațiile particulare variază între 330 și 2500 de lei. Iar dacă se dorește infiltrarea persoanelor, prețurile ajung la 3000 de lei, pe săptămână.

Sursa foto

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 3838

Comentarii

1 comentarii

tanti marioara

Acum 4 ani

Cunosc 3 doamne care au apelat la detectivi ca sa afle daca le inseala sotii... Si ce-au aflat nu le-a placut...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus