Sâmbătă,
01.10.2022
Cer Senin
Acum
18°C

Bărbat internat la Spitalul Județean Sibiu, după o căzătură pe gheață

Bărbat internat la Spitalul Județean Sibiu, după o căzătură pe gheață

Un sibian a fost internat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, după ce a căzut pe gheață și a ajuns la urgențe cu fractură de femur. 

Zece persoane au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Sibiu în ultimele 24 de ore, în urma căzăturilor pe gheață. Dintre acestea doar un bărbat a rămas internat.

„În perioada 09.01 – 10.01.2019 ora 8:00, la UPU Sibiu au ajuns zece persoane în urma unor căzături pe gheață.  Pacienții au vârste cuprinse 21 și 63 ani și sunt șapte bărbați și trei femei. Un bărbat de 60 de ani, diagnosticat cu fractură de femur cu deplasare a fost internat în cadrul Secției Clinice Ortopedie. Restul pacienților au plecat cu recomandări medicale”, relatează Decebal Todăriță, purtător de cuvânt al Spitalului Județean Sibiu.
De la începutul sezonului rece și până în prezent, 82 de persoane s-au prezentat la UPU Sibiu ca urmare a căzăturilor pe gheață, arată sursa citată.

 

Foto: arhiva TS

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Till Eulenspiegel

Acum 3 ani

Cobori incet Luceafar blind/Alunecind pe-o scara/Si da cu curu' de pamint/Sa vezi ce-o sa te doara!
Raspunde

Sasoaica

Acum 3 ani

Buna poezie -
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus