Miercuri,
29.06.2022
Cer Senin
Acum
31°C

Avarie pe str. Bieltz. Rețeaua de apă afectată în mai multe zone din municipiul Sibiu și două localități

Avarie pe str. Bieltz. Rețeaua de apă afectată în mai multe zone din municipiul Sibiu și două localități

Reprezentanții Apă Canal aproximează că abia în seara acestei zile vor reuși să remedieze avaria produsă la o conductă de transport a apei, de mari dimensiuni, în zona străzii A. E. Bieltz. Avaria afectează atât municipiul Sibiu, cât și localitățile Șura Mare și Hamba.

Avaria conductei de transport cu un diametru de 80 de cm a fost produsă vineri dimineața, fapt care a determinat scăderea presiunii în furnizarea apei potabile pentru locuitorii din cartierele Turnișor, Terezian, Gara Mică, Viile Sibiului, zonele Alba Iulia și Piața Cluj și localitățile Șura Mare și Hamba. “La fața locului au fost mobilizate echipajele de intervenție, estimându-se că furnizarea la parametrii normali să fie reluată începând cu ora 19:00. În funcție de consumul din rețea, este posibil ca abonații de la etajele superioare sau din anumite zone din aria afectată să rămână fără apă“, avertizează reprezentanții Apă Canal SA Sibiu.

Pentru cei care au nevoie de apă menajeră, Apă Canal a amplasat două autospeciale pe Șoseaua Alba Iulia, în zona intersecției cu strada Bieltz, și pe strada Lungă, în zona blocurilor. “În funcție de solicitările transmise prin Dispecerat, autospecialele se pot deplasa în zonele rămase fără apă“, mai precizează reprezentanții societății de apă. Sibienii care doresc informații suplimentare ori au reclamații pot folosi numerele de telefon 0269/222.777 sau 08008.202.202 (telverde).

Sursa foto: arhivă Apă Canal

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus