Miercuri,
10.08.2022
Light Intensity Drizzle
Acum
18°C

Cei trei suspecți în cazul crimei din Mediaș rămân în arest, în ciuda contestațiilor

Cei trei suspecți în cazul crimei din Mediaș rămân în arest, în ciuda contestațiilor

Cei trei bărbaţi acuzaţi că au ucis un tânăr de 25 de ani, din Mediaş, în urma unui conflict produs într-un club de noapte, vor rămâne în închisoare în următoarele 30 de zile. Cei trei, toţi recidivişti, unul eliberat în baza Legii privind recursul compensatoriu, au contestat măsura arestării.

Cei trei agresori acuzaţi că l-au ucis pe tânărul de 25 de ani din Mediaş au contestat măsura arestării, însă magistraţii de la Curtea de Apel Alba Iulia le-au respins, luni, contestaţia.

”Curtea de Apel Alba Iulia a respins ca nefondate contestaţiile formulate de inculpaţii Rusu Marius, Otvos Ovidiu Ioan şi Anghel Paul împotriva încheierii penale nr. 2/CC din 14.01.2019 pronunţate de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Sibiu. (...) Obligă pe inculpaţii contestatori la plata sumei de câte 100 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Onorariul apărătorului din oficiu desemnat pentru inculpatul Rusu Marius, în cuantum de 130 de lei, va fi avansat din fondurile Ministerului Justiţiei. Soluţia este definitivă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Curţii de apel Alba Iulia, Cosmin Muntean.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus