Joi,
01.12.2022
Innorat
Acum
3°C

Meteorologii au prelungit codul galben în județul Sibiu

Meteorologii au prelungit codul galben în județul Sibiu

Meteorologii a anunțat vineri prelungirea atenționării de tip cod galben de ninsori, valabilă inclusiv pentru zona de sud a județului Sibiu.

Noua atenționare intră în vigoare la ora 14:00 și este valabilă până mâine, la ora 14:00.

În intervalul menționat vom avea parte predominant de ninsori însemnate cantitativ în zona montană și precipitații în rest.

”În intervalul menționat aria precipitațiilor, în general moderate cantitativ, se va extinde începând din sud-vestul regiunii. La munte se vor semnala mai ales ninsori, iar în restul regiunii se vor semnala precipitații mixte. Temporar vor fi depuneri de polei. Vântul va prezenta intensificări în sudul regiunii, dar și pe crestele montane, unde ninsoarea va fi temporar viscolită.”, spun meteorologii.
În zona Carpaților Meridionali și de Curbură vor fi precipitații predominant sub formă de ninsoare și se vor acumula cantități de 15...25 l/mp și izolat peste 35 l/m. În zona înaltă stratul de zăpadă nou depus va fi consistent, iar vântul va avea intensificări cu rafale de 65…70 km/h, viscolind și troienind zăpada.

meteo

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus