Marţi,
11.08.2020
Cer Senin
Acum
21°C

PSD Sibiu: Ipocrizia PNL e dusă la maxim (CP)

04 Februarie 2019 12:02

PSD Sibiu: Ipocrizia PNL e dusă la maxim (CP)

Am constatat, și trebuie să recunoaștem, nu cu surprindere, tupeul studentei de la Moscova, doamna Turcan, adusă tocmai de la Botoșani să îi conducă pe sibieni, combinat cu ipocrizia fostului șef al tineretului comunist, domnul Șovăială și a celor doi parlamentari, Nicolae Neagu, falimentator Metalcar, o fabrică valoroasă pentru Sibiu, și Mircea Cazan, ”senatorul Cizmă-Cazan”care nu a făcut nimic pentru câștigarea mandatelor sale decât să mituiască electoratul cu cizme galbene de cauciuc pe care și-a scris și numele. Acum fosta gașcă PDL-istă încearcă să inducă sibienii în eroare pretinzând că datorită lor se va realiza centura ocolitoare a Mediașului. Nimic mai FALS! În primul rând, trebuie să precizăm că anul trecut PNL NU a votat în Parlament bugetul României prin care se finanța implicit Centura Mediaș. Deci, PNL A BLOCAT proiectul centurii, încă din start! Cu toate acestea proiectul de Buget a trecut cu votul majoritar al PSD, iar centura ocolitoare a Mediașului se va face. Înțelegem disperarea celor de la PNL Sibiu care nu au avut și nu au niciun proiect pentru sibieni, singurul lor scop fiind distrugerea României prin ungerea trubadurului plin de falseturi, Orban, drept premier. Sibienii nu mai pot fi prostiți cu minciuni marca PNL Sibiu și se pune întrebarea firească: stimați peneliști, de ce nu ați demarat proiectul centurii Mediașului atunci când ați fost la guvernare și ați avut majoritate în Parlament? Urmează să fie demarate lucrările pentru proiectul de construire a autostrăzii Sibiu-Pitești, autostradă care se va realiza prin efortul guvernării PSD. Vom asista, probabil, la aceeași tactică grobiană a PNL-ului de încercare de păcălire a sibienilor, exact ca în cazul centurii ocolitoare a Mediașului.

Speram ca măcar în acest an PNL să nu mai blocheze bugetul, implicit proiectele pentru locuitorii Sibiului, și să lase jocurile politicianiste care nu folosesc nimănui. Le solicităm peneliștilor sibieni să renunțe la modul dezgustător de a face politică și de a-și atribui meritele altora.

Comentarii

1 comentarii

CSB

Acum 1 an

Sa-l ai pe Iliescu tatuc si sa zici de altii, in ton peiorativ, ca au fost studenti la Moscova, asta inseamna sa fii PSD-ist. Sa fi fost condus de Iliescu si Nastase si sa te plangi de altii ca au fost sefi ai tineretului comunist, asta inseamna sa fii PSD-ist. Sa inventezi mita electorala, impanzind tara cu galeti rosii, plase rosii si sa zici despre ALIATUL TAU DE ATUNCI ca a dat mita electorala, dar sa nu amintesti ca a fost data in numele USR, asta inseamna sa fii PSD-ist. Sa plangi cu mana la inima de centenar, dupa care sa zici de un alt roman ca e venetic la el in tara pentru ca a venit de la Botosani la Sibiu, asta inseamna sa fii PSD-ist. Si de asta nu o sa mai votez niciodata PNL, pentru ca s-au aliat cu javrele astea.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus