Joi,
02.07.2020
Ploi Scurte
Acum
28°C

Drumul care leagă Țapu de autostradă intră în proiectare pentru modernizare

14 Februarie 2019 17:15

Drumul care leagă Țapu de autostradă intră în proiectare pentru modernizare

1,8 milioane de lei, fără TVA, este valoarea contractului de proiectare a modernizării drumului DJ 106B, lung de 35 de km și care leagă satul Țapu de autostrada A1.

Consiliul Județean Sibiu anunță că a semnat contractul de proiectare pentru modernizarea celor 35 de km ai drumului care leagă satul Țapu de autostrada A1, via Șoroștin, Loamneș și Ocna Sibiului. Contractul are o valoare de 1,79 de milioane de lei, fără TVA, și a fost atribuit Eptisa Romania SRL – Eptisa Servicios de Ingenieria SRL în urma unei proceduri de achiziție publică.

Termenul de realizare a proiectului este de 120 de zile de la emiterea ordinului de începere a serviciilor. Ulterior finalizării proiectului va urma lansarea procedurii de atribuire a contractului de execuție a lucrărilor de modernizare.

tapu sorsotin ocna sibiului a1

Modernizarea DJ 106B este susținută financiar din fonduri europene nerambursabile, în valoare totală de 102,7 milioane de lei (valoarea totală a proiectului este de 121,1 milioane de lei, diferența fiind asigurată din bugetul județean și cel de stat). Termenul de finalizare a proiectului este noiembrie 2021.

Sursa foto: Google Earth

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Isaia din Alamor

Acum 1 an

E tare de tot primarita asta din Loamnes, bravo.! Stie ce vrea.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus