Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Noul tred. Pantofi de sport "uzați", vânduți de Gucci cu 700 de dolari

Noul tred. Pantofi de sport

Dacă în urmă cu cinci ani, Adidas lansa pantofii sport murdari de noroi,  model care se alătura trendului, „moda fără stres”, care s-a bucurat de mare succes în rândul tinerilor nonconformiști, în 2019, Gucci vinde adidași ce par foarte purtați cu aproape 700 de dolari.

Untitled-1

Brandul italian a stârnit critici pe rețelele de socializare pentru că vinde o pereche de încălțări ce pare uzată la incredibilul preț de 790 de dolari. Internauții acuză Gucci de „comercializarea sărăciei” și descriu încărțările drept un exemplu de „capitalism de vârf”.

„Unii oameni au mai mulți bani decât conștiință. E ridicol”, a comentat o persoană. „Designerul tipic, de înaltă calitate, comercializează sărăcia”, a adăugat altcineva. Mulți spun că regretă că și-au aruncat vechile încălțări, altfel acum s-ar fi putut îmbogăți de pe urma lor. „Acum eram milionar! Am aruncat zeci de perechi sau le-am dat de pomană”, a scris un internaut.

Comentarii

3 comentarii

AAAA

Acum 5 ani

Am eu originali la 50 de USD, ii produc pe comanda La 700 USD sunt uzati artificial. Ai mei sunt uzati natural
Raspunde

periscop

Acum 5 ani

Nu e prost cine cere. Prost e ăla care dă banii pe așa ceva. Și e valabil nu doar pentru ”păpucii” ăștia, ci și pentru multe altele, printre care și zdrențele pe care le cumpără unii, c-așa e ”trendy”.
Raspunde

coco chanel

Acum 5 ani

Magazinele de fite au niste toale de toata jena... calitate proasta a materialelor, croiala tip butoi... Iar pitipoancele se dau in vant dupa asemenea prostii pt. ca sunt de la Zara, tu! La second hand gasesti lucruri mai de calitate...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus