Vineri,
10.07.2020
Cer Senin
Acum
17°C

Câți bani a adunat Palatul Copiilor la bazarul de sâmbătă pentru reabilitarea noului sediu

17 Februarie 2019 09:36

Câți bani a adunat Palatul Copiilor la bazarul de sâmbătă pentru reabilitarea noului sediu

În curtea Palatului Copiilor din actuala locație a fost organizat, sâmbătă, un bazar dedicat strângerii de fonduri pentru noul sediu al organizației, de pe strada Henri Coandă. În luna aprilie, Palatul  Copiilor ar trebui să funcționeze în noul sediu.

Pentru a mai colecta fonduri pentru reabilitarea clădirii, la bazar au fost puse spre vânzare obiectele și creațiile copiilor. Tot ieri, puteau fi aduse și cărți, jocuri, jucării, haine, încălțăminte și obiecte decorative.

palatul copiilor bazar

Instituția a anunțat pe pagina de Facebook că la bazar nu au reușit să vândă toate obiectele și creațiile, astfel că va mai fi organizat un bazar. Totodată, s-a menționat suma adunată în această sâmbătă:

„Prezența voastră acolo a pus amprenta asupra locației. Aș vrea să pot, cumva, să va transmit emotiile noastre de bucurie! Copiii Palatului vă mulțumesc pentru faptul că ați venit. Și noi în rând cu ei - mii de multumiri. Când oamenii se unesc, miracole se împlinesc!

Banii strânși în urma bazarului: 13.639 lei + 50 euro. Având în vedere că am rămas cu jocuri, jucării, cărți și diverse obiecte, vrem să anunțăm următorul bazar: Sâmbătă, 23 Februarie 2019, ora 8.00 - 13.00; Locație - în față la Sala sporturilor Transilvania din Sibiu. Mulțumim din suflet tuturor!!!”.

palatul copiilor bazar 3

La bazar a fost văzut și deputatul Dan Barna, care a contribuit cu materiale și lucruri utile pentru renovare. „Fiecare gest contează”, a spus el, precizând că la Palatul Copiilor „am fotografiat, developat și revelat primele fotografii din viața mea”.

Amintim că Palatul Copiilor a inițiat o campanie de strângere de fonduri, la finalul anului trecut. Cu banii strânși din comunitate, reprezentanții instituției vor să renoveze clădirea în care urmează să fie mutat sediul Palatului în fostul internat al Liceului Henri Coandă. Clădirea a fost pusă la dispoziția conducerii de către Primăria Sibiu.

În decembrie, cu banii strânși, reprezentanții instituției au reușit să renoveze parțial etajul I al noii clădiri. Suma de 17.000 de lei a fost adunată din participarea la Maratonul Internațional Sibiu. Potrivit conducerii Palatului Copiilor, la o estimare inițială, clădirea ar avea nevoie de investiții de minim 400.000 de lei pentru fiecare din cele trei etaje, fără lucrările la acoperiș și izolația exterioară.

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor
Telefon:
0757201737

Comentarii

4 comentarii

Un contribuabil și alegator

Acum 1 an

Rușine Primăriei Sibiu! Pentru copii acestui oraș nu poate primăria sa asigure fondurile necesare!!! Bine ca poate investi bani în fotbal, dar pentru educația copiilor-nu se are fonduri. Rămân bani din investiții-căci aleșii nu sunt în stare sa realizeze proiecte pentru comunitate, dar pentru copii nu sunt bani. Dacă părinții doresc să - și educe odraslele să scoată bani din buzunar și nu putini. Dacă au! Situația asta nu mai poate continua.
Raspunde

kokos

Acum 1 an

O mica mare rectificare:Palatul Copiilor este o institutie ce tine de ministerul invatamantului si este in subordinea inspectoratului scolar Sibiu , asa ca primaria nu are cum sa dea bani .Tot ce a putut face a fost sa le puna la dispozitie spatiul , insa banii trebuie dati de minister.
Raspunde

...

Acum 1 an

Ce obraz gros trebuie sa ai ca proprietar, sa dai copii afara din cladirea pe care ai lasat-o ani de zile in paragina cat timp au stat acolo copii, apoi sa renovezi cladirea si sa stai sa ii vezi cum cersesc bani pentru renovarea unei ruine din afara orasului... Asta e parerea mea despre proprietarii actuali, niste ahtiati dupa banul facut usor, niste samsari de cladiri.
Raspunde

Eu

Acum 1 an

Au excedent cei de la primărie că nu știu să investească. Doar la salarii nu au stat pe gânduri câți bani sa de-a in plus. Sunt multi in primărie de umplutura și se plâns. Aparatul funcționarilor din primăria Sibiu este cu 25-30% mai mare decât trebuie plus că sunt și prost disttibuiti
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus