Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Sala Transilvania va fi dotată cu două ecrane suspendate de acoperiș

Sala Transilvania va fi dotată cu două ecrane suspendate de acoperiș

Administratorii Sălii Transilvania anunță reluarea procedurilor pentru montarea a două ecrane de câte 15 mp, care vor fi suspendate de structura interioară a acoperișului.

Conducerea Sălii Transilvania a alocat 320.000 de lei, fără TVA, pentru contractul de livrare și montaj a celor două panouri, însă prima licitație organizată în acest sens în decembrie 2018 nu s-a încheiat prin semnarea vreunui contract. Prin urmare, reprezentanții Sălii Transilvania au lansat acum o procedură de consultare a pieței, procedură în urma căreia speră să stabilească mai clar caracteristicile și sumele necesare pentru acest proiect. “Achizitorul intenționează să realizeze suspendarea în centrul acoperișului metalic al sălii sporturilor a 2 (două) ecrane led pentru interior, fiecare având dimensiunea de aproximativ 5x3m, împreună cu un cadru metalic suport, patru motoare portante (electroplane) și elemente auxiliare de prindere, motiv pentru care se recurge la consultarea pieței în vederea stabilirii caracteristicilor tehnice necesare întocmirii caietului de sarcini și a valorii estimate a procedurii“, se arată în documentația semnată de Adrian Bibu, directorul serviciului public care administrează Sala Transilvania.

Cele două ecrane LED de mari dimensiuni ar urma montate în cel mult 90 de zile de la semnarea contractului, pentru această instalație fiind solicitată o garanție de minim 12 luni. “Ecranele urmează să fie ancorate pe structura de rezistenţă din metal de deasupra suprafeţei de joc, pe axele mediane ale lungimii şi lăţimii“, se mai arată în procedura de consultare a pieței.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Eu sibianul de 54 de ani

Acum 5 ani

Bibu?? !!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus